|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2004
|
![]() Witam mam dosc powazny problem... jest od niedawna wiec problem w laczem wykluczam... otoz jak hram to w nieregularnych odstepach czasu wykopuje mnie z serwa... tylko mnie. myslalem ze samo przejdzie ale od tygodnia albo 2 jest tak samo mniej wiecej od 10s do 20 min jestem na serwie i kick... tak sie nic nie da zrobic nie mowiac ze juz dwa dedy przez to mialem zanim sie skapnalem ze tylko mnie wykopuje a nie wszyscy maja problem i nie powinien m na fuardy chodzic vbo zonk... Macie moze podobne doswiadczenia ?? Jak to naprawic ?? Z gory thx
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Formost Empire. Kraina mlekiem, miodem i krwią płynąca...
Stan: Niegrający
|
![]() Moze podasz jakies konkrety?
Na przyklad: - o której godzinie tak sie dzieje - jakiego masz kompa - (najwazniejsze) jakie masz łącze ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() o praktycznie akzdej godzinie o 15, 14 , 20 ,22 prawie kazdej jak gram ostatnio. lacze 128 kbit/s ale wczesniej chodzilo normalnie komp
AMD athlon 1.1 ghZ 128 RAM Riva TNT 2 32 mb Jak juz wspomnialem wczesniej bylo o ktyko teraz zaczelo sie walic :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() To zalezy tez z jakiej sieci masz internet. Internet moze byc nie stabilny i kicki moga byc tym spowodowane.
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Master Alucard
|
![]() Jak jesteś w sieci LAN to podziękuj ADMINOWI sieci, że nie potrafi dobrze servera postawić..... Znam wielu ludzi, którzy przez to, że mają niedoświadczonych adminów ciągle giną itp....
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() noz tym zxe wczesniej wszystko bylo normalnie, mozliwe jest to ze tak nagle poszlo sie je**c ?? Moze samo przejdzie jak sie pojawilo ??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2004
Imię: Regatin
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 90
|
![]() To nie wina Twojego komputera tylko kochango Cipsoftu, po updacie i wprowadzeniu kolejki bardzo często servery powoduja mass kick bez powodu.
W ciągu ostatnich tygodni już kilka razy wyrzuciło z gry mnie i wielu kolegów mających dostęp do internetu z różnych źródeł , co dziwne nie ma na to wpływu ilość graczy na serverze np: dziś o 6 rano był mass kick akurat trenowałem i monk poszedł do diabła. Mam nadziej że szybko coś z tym zrobią, bo powoduje wiele przypadkowych śmierci podczas polowań. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Jakie to lacze??? to ze 128 kbit niewiele mowi
SDI??? Neostrada ???? LAN ???? ISDN ???? Czy moze jeszcze cos co nie wpadlo mi do glowy na 1 raz;p W kazdym razie jezeli nie jestes w LANie to mozesz miec problem z robakami internetowymi, poprostu wbily Ci w kompa i na maxa obciazaja procesor i lacze i dlatego masz kicki.... Jezeli LAN to warto sie zastanowic czy nie macie jakiegos frajera ktory non stop wali Kazee inne zasysacze smiecia z netu, bo z tego co wiem to wystarczy 1-2 takich w sieci i w Tibie nie idzie grac Ewentualnie Twoj Net Provider moze miec problemy z laczem tez tak kiedys mialem ze do godziny 12 rano gralo sie spox a pozniej dopiero po 23..... Inaczej kickowalo non stop ale laggow mialem 0 Zadzwon do tych frajerow od sieci i pogadaj sobie z nimi -.- Pozdro /Fenix
We are Podpalacz's Ostatnio edytowany przez Podpalacz - 20-01-2005 o 12:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() mam problem nie moge uruchomic tibi od wczorajszego wieczora pisze mi
cannot connent to a login serwer Error:connection timeout. wyskakuje mi to jak prubuje uruchomic liste postaci po jakiis 2minutach czekania na wlaczenie sie listy wyskakuje mi to przeskanowalem system antywirusem sciagnalem i od nowa zainstalowalem tibie ponownie uruchamialem kompa ale to wszystko na nic dalej nie dziala co moge z tym zrobic??
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() hehe poszukam jakis robali u siebie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: L.W.
|
![]() Miałem identyczny problem , i to jest wina admina po prostu postawcie serwer u kogos kto bardziej sie na tym zna, w moim przypadku było tak że ten wadliwy admin wyjechał i jego brat przejął po nim schede, coś tam ponaprawiał i działczy luxus
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Gdynia City
![]() |
![]() Cytuj:
Skoro ci nie pasuje, to zmień internet, inaczej su i ciesz się tym co masz bo lepiej mieć taki jaki jest niż wogóle.
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masz to samo co ja mialem nie wazne od godziny kick ewentualnie ostry freeze na 20 sekund co jakies 5 minut u mnie to byla normalka nie wiem jakim cudem dalem sobie jako tako rade
jaka ci dam rade.. zjepac adminow a jak nie pomoze to zerwac umowe |
![]() |
![]() |