|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Chce tu zamieszczać wszystkie moje fake'i ;P ... bo coś niechce spamować 2 posty pod rząd więc pospamuje troche topicami ;P . Ok (no bo zrobiłem nowy fake a od nowa będzie lepiej ;P ) .
Oto one: 26.01.05 Pierwszy fake o kreska + kropka http://img195.exs.cx/img195/9251/ciotowate28te.gif __________________________________________________ ______________ 26.01.05 >>>>>>NEW<<<<<< Drugi fake o kreska + kropka i konsekwencji jego robienia ... ouch ![]() http://img193.exs.cx/img193/9761/aip10nj.gif Bohaterowie którzy zagrali w pierwszej produkcji filmowej firmy AIP (Avager Incorporation Presents) http://img193.exs.cx/img193/3144/bohaterowie1be.gif Comment plx (ps. ja noobek jestem więc bez krytyki ;P ) . Będe na bierząco uaktualniać ten topic pisząc post że coś dodałem ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 26-01-2005 o 21:26. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
|
![]() spoko tamten fakeowiec i to jak go starsza rozwalila
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Józefów(pod Warszawą)
![]() |
![]() Avager zrobił kolejny genialny fake nie ma co sie rozpisywac poprostu ZA***IŚCIE
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Charnobyl
![]() |
![]() EEEeee to był fakes eee lol to jak już masz tak spanować to napewno nie takimi fakami plz
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
AHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHH AHAHAH Dobra ale mnie rozwaliłeś tym twoim tekstem kompletnie. Współczuje ci twojemu braku jakiegokolwiek IQ (naprawde :/ ) Gdybyś zrozumiał TERŚĆ zawartą w tych "Fake'ach" to byś zrozumiał oco biega... ale nie ! ty nawet angielskiego zapewnie nie znasz ! Poprostu poczytaj drugi topic oco w tym biega (drugi topic = Kolejny fake oparty na kropkach i kreskach) to zakapujesz może na 21% . Ehhhhhhh....... Topic: Narazie mi się nie chce tego robić ![]() ![]() P.S. Artimos, życze ci szczęścia w myśleniu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() [night=3]Kufa beznadziejne faki takie tandetne że aż są fajne
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() LOADINGO.....
^^ ROX ![]() ![]() ![]() Fajne ![]() ![]() P.S czemu tam pisze na końcu "FIN" skoro to Brazylia a nie Finlandia ?? -.-'
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Fin to chyba po francusku Koniec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Charnobyl
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() WYtrzapisty fakos
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Oj... TO niewiem czemu grasz w tibie czy tam w inne gry MMORPG jeśli nieznasz angielskiego ... nawet TAK ŁATWEGO jakim ja tam pisałem, nie używałem żadnych trudnych słów tylko prawie same przekleństwa (omg... czemu :/ ... ja mało przeklinam ![]() Aha, jak byś bywał częściej w dziale FAKE to byś się pokapował że te fake mają swój humor ... ale nie ... ty raz na dzień jesteś zaglądasz do losowego topica walisz komenta bez zrozumienia fake'a itp... eh. To taki mały off topic kierowany także do innych (jak nie znasz angielskiego to WON od neta ... chodzi mi tu o podstawowe słowa !) . O i mam temat na kolejny dziecinny fake... cya ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic A co mi tam, skomentuję jeszcze raz ;p. Gratz pomysłu, chyba nie na miejscu jest tutaj ocenianie wykonania? ![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Thero - 29-01-2005 o 07:48. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Nie wykonainia nie oceniajcie ![]() ![]() -posłuchają mnie i grać nie będą grać -nie posłuchają i będą ciągle grali ![]() |
|
![]() |
![]() |