Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Fake'i

Notki

Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 26-01-2005, 19:22   #1
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny Wszystkie Fake o Kreska + Kropka (by noob)

Chce tu zamieszczać wszystkie moje fake'i ;P ... bo coś niechce spamować 2 posty pod rząd więc pospamuje troche topicami ;P . Ok (no bo zrobiłem nowy fake a od nowa będzie lepiej ;P ) .

Oto one:

26.01.05

Pierwszy fake o kreska + kropka

http://img195.exs.cx/img195/9251/ciotowate28te.gif
__________________________________________________ ______________
26.01.05 >>>>>>NEW<<<<<<

Drugi fake o kreska + kropka i konsekwencji jego robienia ... ouch .

http://img193.exs.cx/img193/9761/aip10nj.gif

Bohaterowie którzy zagrali w pierwszej produkcji filmowej firmy AIP (Avager Incorporation Presents)
http://img193.exs.cx/img193/3144/bohaterowie1be.gif

Comment plx (ps. ja noobek jestem więc bez krytyki ;P ) .

Będe na bierząco uaktualniać ten topic pisząc post że coś dodałem .

Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 26-01-2005 o 21:26.
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-01-2005, 20:20   #2
ponury demon
Użytkownik Forum

ponury demon's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2004

Domyślny

spoko tamten fakeowiec i to jak go starsza rozwalila rub wiecej
stary 26-01-2005, 21:38   #3
Smerdek
Użytkownik Forum

Smerdek's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Józefów(pod Warszawą)

Smerdek ma numer GG 1282995
Oczko Avager the best

Avager zrobił kolejny genialny fake nie ma co sie rozpisywac poprostu ZA***IŚCIE

C ya in Tibia
Goodluck for all
Smerdek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-01-2005, 21:41   #4
[]Artimos[]
Użytkownik Forum

[]Artimos[]'s Avatar

Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Charnobyl

[]Artimos[] ma numer GG 6979687
Domyślny

EEEeee to był fakes eee lol to jak już masz tak spanować to napewno nie takimi fakami plz
stary 26-01-2005, 23:03   #5
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez []Artimos[]
EEEeee to był fakes eee lol to jak już masz tak spanować to napewno nie takimi fakami plz

AHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHH AHAHAH

Dobra ale mnie rozwaliłeś tym twoim tekstem kompletnie. Współczuje ci twojemu braku jakiegokolwiek IQ (naprawde :/ ) Gdybyś zrozumiał TERŚĆ zawartą w tych "Fake'ach" to byś zrozumiał oco biega... ale nie ! ty nawet angielskiego zapewnie nie znasz ! Poprostu poczytaj drugi topic oco w tym biega (drugi topic = Kolejny fake oparty na kropkach i kreskach) to zakapujesz może na 21% . Ehhhhhhh.......

Topic:
Narazie mi się nie chce tego robić Jakieś takie dziecinne mi się wydaje ;P . Może zrealizuje tego fake'a w moim śnie ? TAK !!!!! ZROBIE TO !!!!! WŁAŚNIE TERAZ !!!! WŁAŚNIE TERAZ IDE SZUKAĆ TŁA DLA NIEGO (aha... będą tam nowe obiekty gdyż żaden z tibii nie spełnia tych wymóg (no raczej 80% ich nie spełnia ;P ) ... ) .

P.S.
Artimos, życze ci szczęścia w myśleniu
stary 27-01-2005, 15:37   #6
Str4t0s
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1

Profesja: Elite Knight
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
Domyślny

[night=3]Kufa beznadziejne faki takie tandetne że aż są fajne [/night]Nie no jak na n00ba to fajne te faki
...Wisps rozwijać od wyrobów spirytusowych w tych biednych stypendystów, że zmarł w bagnach. Oni nie są złe z natury, lecz działa jak sleepwalkers nieświadomi swoich działań. Niemniej jednak, ich dotykać kanalizacji życia życie żywych stworzeń, które czyni je perilous wrogów.
Str4t0s jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-01-2005, 17:03   #7
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

LOADINGO.....

^^ ROX

Fajne szczegulnie ten/ta Mom

P.S czemu tam pisze na końcu "FIN" skoro to Brazylia a nie Finlandia ?? -.-'

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-01-2005, 17:32   #8
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
LOADINGO.....

^^ ROX

Fajne szczegulnie ten/ta Mom

P.S czemu tam pisze na końcu "FIN" skoro to Brazylia a nie Finlandia ?? -.-'

Fin to chyba po francusku Koniec (niejestem pewien czy po francusku... na 80% tak ;P ) .... Czyli Fin to to samo co END lub podobne, a czemu tam to dałem ? tego niewiem tak mi pasowało . (mogło by być Finao lub Fino lub Endeto ale dałem akurat FIN )
stary 27-01-2005, 18:19   #9
[]Artimos[]
Użytkownik Forum

[]Artimos[]'s Avatar

Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Charnobyl

[]Artimos[] ma numer GG 6979687
Brak ikony

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
AHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHH AHAHAH

Dobra ale mnie rozwaliłeś tym twoim tekstem kompletnie. Współczuje ci twojemu braku jakiegokolwiek IQ (naprawde :/ ) Gdybyś zrozumiał TERŚĆ zawartą w tych "Fake'ach" to byś zrozumiał oco biega... ale nie ! ty nawet angielskiego zapewnie nie znasz ! Poprostu poczytaj drugi topic oco w tym biega (drugi topic = Kolejny fake oparty na kropkach i kreskach) to zakapujesz może na 21% . Ehhhhhhh.......

Topic:
Narazie mi się nie chce tego robić Jakieś takie dziecinne mi się wydaje ;P . Może zrealizuje tego fake'a w moim śnie ? TAK !!!!! ZROBIE TO !!!!! WŁAŚNIE TERAZ !!!! WŁAŚNIE TERAZ IDE SZUKAĆ TŁA DLA NIEGO (aha... będą tam nowe obiekty gdyż żaden z tibii nie spełnia tych wymóg (no raczej 80% ich nie spełnia ;P ) ... ) .

P.S.
Artimos, życze ci szczęścia w myśleniu
EEE lol po pierwsze dzięki za życzenia. Po drugie nie jestem zbyt dobry z angielskiego więc całego tekstu nie zrozumiałem ale napewno więcej niż 50%. A skrytykowałem twój fake bo dla mnie to nie jest wogule śmieszne a chyba każdy może mieć swoje zdanie, cu nie ?
stary 27-01-2005, 19:32   #10
Jugo-ten_prawdziwy
Guest

Domyślny MUhAUhAUAH + AhAHAhAHAH = MUAHAUHAUAH UAHAUHAUAHA*

WYtrzapisty fakos More blz
  Odpowiedz z Cytatem
stary 27-01-2005, 19:33   #11
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez []Artimos[]
EEE lol po pierwsze dzięki za życzenia. Po drugie nie jestem zbyt dobry z angielskiego więc całego tekstu nie zrozumiałem ale napewno więcej niż 50%. A skrytykowałem twój fake bo dla mnie to nie jest wogule śmieszne a chyba każdy może mieć swoje zdanie, cu nie ?

Oj... TO niewiem czemu grasz w tibie czy tam w inne gry MMORPG jeśli nieznasz angielskiego ... nawet TAK ŁATWEGO jakim ja tam pisałem, nie używałem żadnych trudnych słów tylko prawie same przekleństwa (omg... czemu :/ ... ja mało przeklinam ) a po drugie słowa takie jak PRESENTS , STORY itp. napewno znasz a jak nie TO NAWET SIĘ NIE WAŻ GRAĆ W MMORPG I INNE GRY PRZEZ NETA !!!!!

Aha, jak byś bywał częściej w dziale FAKE to byś się pokapował że te fake mają swój humor ... ale nie ... ty raz na dzień jesteś zaglądasz do losowego topica walisz komenta bez zrozumienia fake'a itp... eh.

To taki mały off topic kierowany także do innych (jak nie znasz angielskiego to WON od neta ... chodzi mi tu o podstawowe słowa !) . O i mam temat na kolejny dziecinny fake... cya !
stary 27-01-2005, 19:58   #12
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
Oj... TO niewiem czemu grasz w tibie czy tam w inne gry MMORPG jeśli nieznasz angielskiego ... nawet TAK ŁATWEGO jakim ja tam pisałem, nie używałem żadnych trudnych słów tylko prawie same przekleństwa (omg... czemu :/ ... ja mało przeklinam ) a po drugie słowa takie jak PRESENTS , STORY itp. napewno znasz a jak nie TO NAWET SIĘ NIE WAŻ GRAĆ W MMORPG I INNE GRY PRZEZ NETA !!!!!

Aha, jak byś bywał częściej w dziale FAKE to byś się pokapował że te fake mają swój humor ... ale nie ... ty raz na dzień jesteś zaglądasz do losowego topica walisz komenta bez zrozumienia fake'a itp... eh.

To taki mały off topic kierowany także do innych (jak nie znasz angielskiego to WON od neta ... chodzi mi tu o podstawowe słowa !) . O i mam temat na kolejny dziecinny fake... cya !
A potem będą łazić Polacy rodacy tak jak br, czyli gdziekolwiek się takie nie wtryni to "pol?????" -.-...

@Topic
A co mi tam, skomentuję jeszcze raz ;p. Gratz pomysłu, chyba nie na miejscu jest tutaj ocenianie wykonania? .

Cytuj:
a po drugie słowa takie jak PRESENTS , STORY itp. napewno znasz a jak nie TO NAWET SIĘ NIE WAŻ GRAĆ W MMORPG I INNE GRY PRZEZ NETA !!!!!
Oto chodzi , nie umie się angielskiego zupełnie, siada się do gry przez net, a potem łazi tlyko żeby rodaka znaleźć bo Anglików kompletnie nie rozumie, to tak jak z br. ;p

Ostatnio edytowany przez Thero - 29-01-2005 o 07:48.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-01-2005, 20:03   #13
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
A potem będą łazić Polacy rodacy tak jak br, czyli gdziekolwiek się takie nie wtryni to "pol?????" -.-...

@Topic
A co mi tam, skomentuję jeszcze raz ;p. Gratz pomysłu, chyba nie na miejscu jest tutaj ocenianie wykonania? .

Nie wykonainia nie oceniajcie (Może nie teraz..... )... aha niekapuje oco ci chodzi z tym pol? Czy to jest twoja wizja gdy:
-posłuchają mnie i grać nie będą grać
-nie posłuchają i będą ciągle grali .
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania