|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Dzis odkrylem dwa dziwne prawa w Tibi.
Prawo respawnu: Gdy expujesz, ale respawn jest slaby i powiesz o tym komus, to nagle potowry ci sie masowo respawnuja i masz na czym expowac. Ale, gdy zaczniesz sie komus chwalic, jaki dobry masz respawn, to nagle zaczyna ci brakowac potworkow do expowania. Prawo awansow: Awanse, we wszystkim co sie da, przychodza zazwyczaj masowo jednego dnia, a potem jest tydzien przerwy i znow mass advance ![]() Czy u was te prawa sie sprawdzaja?
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() drugie prawo stosowne do poziomu xP,
tydzien, dzień..whatever. Ale w sumie to tak już jest, jak reguła przekory. Jak sie pochwalisz ze masz plate z valkirii to zapomnij ze znajdziesz ame wczesniej niz za kilkadziesiat zabitych valk później... :/ rs zgadza sie..ot koincydencja ale sprawdz a sie, poki cicho expuje idzie jak cholera..3k xP na h itp. Jak pochwale sie szlaban. pozdr.
![]() |
#3 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Prawo respawnu:
ja raczej sie nie chwale tym ze mam duzo potworkow albo malo bo nie wiem po co ![]() Prawo awansow: a z tym sie zgodze, awanse mam nawet kilka w dniu a potem juz musze troche poczekac(najgorzej skille druid 20/22 ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Teraz po update prawa(hihi) moge powiedziec ze czsami tak bywa ale to chyba tylko zwykly zbieg okolicznosci
![]() A jezeli o 2 praw to dzisaj mialem juz 3 awanse(lvl 19,mlvl 33 i fishing 52 ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2004
|
![]() Jeżeli chodzi o respown tych potworów to pierwszy raz slysze ale calkiem prawdopodobne a co do Awansow to zalezy kto ile sie przyklada do treningu czy nabijania expe. Moze byc awans po tygodniu, po 5 dniach, a to ze sie awanse zbiegną w jednym dniu to zwykly zbiek okoliczności
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Ale to właśnie na tym polega śmieszność tego - że te zbiegi zdarzają się wielu osobom i często. I po to marred założył ten temat.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Ja jak zawsze expuje i gadam akurat z kolega to nigdy mu sie nie chwale ze dobry resp mam.
Kiedys sie pochwalilem to "odwiedzil" mnie i dupa z fajnego respa bylo. Nauczylem sie jush ze niechwalic respem ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2004
![]() |
![]() no i fajjne sa onee ;]]]]]
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() heh mi się te prawa nie sprawdzają,
jestem sorcem więc awansy mam wogule rzadko a co do expowania hmm, to nigdy jak rozmawiam nie mówie ile jest potworów |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() heh, ja mam pallka na 25 lvl i 62/52. Powiem tak..skoro od m/w 13 lvl utrzymuje mi sie rożnica 10 pkt w skillach to wiąże sie z tym ze praktycznie zawsze skillują jeden po drugim. Odstęp czasu minimalny więc w większości zdarza sie to tego samego dnia. Skoro przy tych poziomach trza troche sie namachać, a z nudów już sobie podexpowuje to i lvl mi skacze w podobnych chwilach.. m/w 1 lvl -co drugi komplet dist/shield.
pozdr. /pewnie ze chodziło o zwykle privowanmie w trakcie expowania z kumplami. To jak Murphys laws.. 8) /
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() Mi sie te prawa nie sprawdzaja! Doslowanie nigdy!
P.S. Looc - widze, że też słuchasz Żelaznej Dziewicy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
Lokacja: Tam i siamXD
![]() |
![]() Coś w tym jest...ostatnio zdobywam 20 lev krzycze do kumpla ze mi sie cyce skończyly.Minutke pózniej mialem ich z 6...i trzebabylo 20 od nowa robic.
![]() ![]()