![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jest dział: "BRONIE I PRZEDMIOTY" więc pozwoliłem sobie zadać w tym dziale takie pytanie : do czego słuzy lusterko? (12:29 You see a mirror.It weighs 9.5 oz.)? Można nim wziąść : "USE WITH". Plz odp fast.
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dezerter De'War - 08-02-2005 o 13:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Być moze jest to głupie, ale pomyślałem sobie, że może to lusterko może służyć do zabicia Legendarnego Bazyliszka.
![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ej odbiło ci ? Mam nadzieje że jakiś modek cię zbanuje ! Zaśmiecasz Forum !!!
A tak po zatym sam jesteś ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Bravo!!!
Ban dla tego pana. Temat do kasacji.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() zbanować go :[:[:[
![]() ![]() ![]() ![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() Temat skasowac, Pana zbanowac!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: bielsko-biała
![]() |
![]() ech kolejny n00b który się chce na forum popisać... ban dla niego plx...
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() No nie , ktoś tu przegina pałkę i to na maxa ...
Jestem na tym forum już ponad rok , ale takiego przykładu chamstwa jeszcze nie widziałem ... Nie mam pojęcia co to za koleś , ale powinien dostać dożywotniego bana . Nie dość , że wygaduje wulgaryzmy to jeszcze spamuje na potęgę ... Ostatnio edytowany przez Angelus - 08-02-2005 o 15:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem co takiego zlego zrobilem.
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Nie przejmuj sie takie hamstwo sie zdaża.
|
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: w kopalniach Khazad-dum
![]() |
![]() czy moglby mi ktos wyslac na skrzynke tekst za ktory go tak objezdzacie?? plz to bardzo wazne dla mnie . Jesli jej nie macie to prosze o zarys tej ofpwiedzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie rzoumiem! Wszyscy mnie objeżdjaą a ja nawet nie wiem za co. Czy ktoś może mi powiedziec??
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arashis The Second
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Poziom: 111
|
![]() Mi sie wydaje że połowie chodzi o ciebie, a w połowie o tego co posta mu skasowali, a raczej 2 posty, apropo luserka co do lusterka że moze sie przydac u bazyiszka bylo juz mowine.
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Nie przejmuj sie tym że gościu chciał sie poprostu popisać jest zwyklym
![]() ![]() ![]() i oczekiwałeś odpowiedzi. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Szczecin>Moj dom>Moj pokuj>krzesło przed kompem
![]() |
![]() czemu wy sie go tak czepiacie?! forum jest między innymi poto by zadawać pytania i on sie spytał tylko co robi lusterko i tyle...
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Spróbuję wyjaśnić zaistniałą sytuację , bo zrobiło się małe zamieszanie ...
![]() Na pytanie o lusterko i jego przydatność w walce z bazyliszkiem jeden z forumowiczów < wybitnie czarna owca > odpowiedział postem, w którym roiło się od wulgarnych wyrazów i obrazliwych określeń. Następnie tenże osobnik , w swoim drugim poście , umieścił znany wszystkim wyraz na " ch " , niektórzy piszą go przez samo " h " . Dla ułatwienia dodam,że wyraz ten jest wyjątkowo krótki. W poście tym słowo powtarzało się 200-300 razy ... I to właśnie jego wypowiedzi < jeżeli można to tak określić > dotyczyła pózniejsza ostra i zmasowana krytyka ... Modkowie stanęli na wysokości zadania i wykasowali obrazliwe posty. Stąd też powstało zamieszanie , bo ci którzy nie widzieli tych przekleństw nie bardzo wiedzą kogo i za co ludzie tak objeżdżają ... Jeszcze raz tłumaczę , że krytyka nie dotyczy założyciela tego tematu. To forum jest właśnie po to , żeby się pytać i zgłaszać własne pomysły. Ale oczywiście w sposób cywilizowany ... Kultura obowiązuje wszędzie ... Ostatnio edytowany przez Angelus - 10-02-2005 o 20:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|