|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
jeśli nudzi was już te moje wklejanie przeróbek/własnych rysunków z tibii to po prostu to powiedzcie... :/
bez żadnego oporu daruję sobie te "imejdżowanie" na forum... tymczasem dla chętnych łuki: short bow oraz demon bow (ten chyba wyszedł słabiej) (nie da się tak zrobić, żeby zawsze wszystko wychodziło)
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
|
Ten 2gi Jest Najlepszy Jak dla mnie.
A 1 to tylko pomniejszony...
|
|
|
#3 |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
Short bow zajebisty
) a jeśli chodzi o Demon Bow to troszke inaczej kolce i bendzie cool. Mam nadzieje że będzie więcej takich przerubek ![]()
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
rzecz w tym....
że ja go nie pomniejszałem :/ tylko motowałem ( są trochę inne proporcje ) wydawało mi się że demon bow zostanie uznany za chauturkę... (chociaż pewnie jeszcze zostanie )
|
|
|
#5 | |
|
CS Tibia.pl Team
|
Propozycja- do demon bow zrób jeszcze demon arrows- poza tym to fotki miłe, ale najlepiej będzie jak zrobisz 1 temat i będziesz w nim umieszczał nowe rzeczy ciągle tak będzie najwygodniej
![]()
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
no wiec w sumie sa spoko, rob takich wiecej, ale zrob mu jakas czapeczke albo cos
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
Lokacja: Elblag
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brzozqs
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 23+
Skille: 65/50
Poziom mag.: 8+
|
zarabiscie robisz te obiekty i nie martw sie nie nudzisz nas
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
|
COOOOL!!!
Ale zrob po prostu temat 'Imejdze Xanatosa' i tam wklej wszystkie swoje dotychczasowe prace i wklejaj tam nastepne-co najwyzej nazywaj inaczej POSTY bo ejdnak niedlugo cala strona tematow w dziale 'Zdjecia' to bedzie LUK XANATOSA, KONIK XANATOSA, HELM XANATOSA, TIBIA WG XANATOSA...I troche niewygodnie bedzie ![]()
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
|
heh spoko...
następny temat już nazwę tak na stałe i przy nim zostane... (chyba ze stracę wene i już nic nowego nie wymyślę) tak wogle - ktoś mówł o przedmiocie dla druida (nie wiem na którym forum ale to nie istotne) Co może być przedmiotem dla druida? Przecież druid żyje w miłości do przyrody i nie przywiązuje wagi do dóbr materialnych... tak czy inaczej coś już mi się nasuwa na myśl (ale nie powiem bo jak mi nie wyjdzie to będzie kicha )tak czy inaczej liczę na waszą pomoc...
|
|
|
#10 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
|
przyznam ci szczerze, ze twoja tworczosc naprawde sie nie nudzi . szkoda ze CIPowie nie zagladaja na to forum
![]() a co do przedmiotu dla druida : mysle ze jakas drewniana, opleciona pnaczami laska ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
luki fajne. a co do druida mozesz zrobic np. szate dla druida, jakis medalion typu galazka na lancuszku, jakis specjalny sierp do scinania jemioly=) albo szate maga zwiekszajaca m lvl
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Lokacja: Słubice
|
Ten 2gi jest Lepszy Demon
Powiedz w jakim programie robione ?( |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Gostyń
|
Ej chłopie ty to sie naprawde nudzisz!
8) zrób gostka grającego na gitarze. ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2003
|
No demon bow jest git.
![]() Gdyby cipy pomyślały że palladyni nie mają żadnych typów broni tylko te rózne strzały i bolty (to jest już za nudne) gdyby dodali jakieś nowe łuki albo kuszę ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
|
@mali - heh.. mówiłem to już milion razy
ale znowu powiemprogramem tym jest zwykły, najbardziej dziadowy Paint Shop Pro 7, któy powinien być na każdym kompie... (na moim był od początku) @Adrian - masz rację. Nudzę się gdysz od 4 miechów nie działa mi tibiia (i chyba już nie zacznie) @Adrinow - też nie rozumiem tego, jak mogli dać 4, czy pięć rodzajów broni strzeleckiej, z czego śnieżki są dostępne praktycznie tylko dla CIPów, a samurajskie rzutki są trudne do zdobycia i dziadowe
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
Mnie te fotki nie nudzą. Kontynuuj swe dzieło i niech mocz bedzie z tobą
![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
2 jest cool ale w 1 powinnes dac mniejsze strzaly
![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Nikt ważny
|
hmm fajny ten demoniczny ale musisz troszke więcej kolorów w nieg dać tzw cieniowanie to jest sekret dobrego rysunku
bo jak dasz jedną "farbe" to będzie niełądnie ^^ trzeba ołówkiem w paincie różnymi kolorami ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
|
Ogolnie prace na poziomie, wierz mi bo chwali cie mistrz
A tak serio to demon bow moze z bardizej ostrymi ksztaltami rodem z d2? mysle ze zaslugujesz na to zeby ci podrzucic jakis pomysl bo narazie wychodzi ci git Sproboj zrobic cos w stylu hunter's bobw- luku huntera...nie powiem wiecej niech ci imagination dziala ![]() U$3r |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2003
|
Bardzo ładne rzeczy tworzysz, oby tak dalej
Co do demon bowa mi sie bardziej widzi niz short ![]() |