|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: POLSKA!
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bubble
Profesja: Elite Knight
Gildia: Starry Heaven
Świat: Antica
Poziom: 214
Skille: 250/250
Poziom mag.: 15
|
![]() TU BYŁ POST, ALE SIĘ NIE PODOBAŁ TO GO KASUJE.
STARAŁEM SIĘ ALE JAK INNI (TACY FRAJERZY) CO TYLKO POTRAFIA KOMENTOWAC A SAMI W ŻYCIU FEJKA NIE ZROBILI TO NARA! Ostatnio edytowany przez Don Kotleto - 17-03-2005 o 15:03. Powód: .B.O. .L.U.D.Z.I.E. .T.O. .H.U.J.E. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() ----------------------------------
Ostatnio edytowany przez Don Kotleto - 17-03-2005 o 15:03. Powód: GÓWNO |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() Dobra nie komentuje "obrazków".
Dwa razy robisz taki samy temat! noob plx? btw. edytuje się posta a nie jeden pod drugim pisze :S
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Kołobrzeg
![]() |
![]() moge powiedziec tylko jedno pierwsze trzy obrazków jest z ot server praktycznie nie bylo w tym fake nic roboty po za tymi jak demony muwia, jak stworzyles server (ot ociwiscie) to nie zadnen problem przyzwac sobie trzy demony a pozniej zabic dwa z nich ;] nie podoba mi sie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ktos cie pytal o zdanie zaklinacz?
Jak ci sie nie podoba to po ***a komentujesz. Pokaz swoje prace jak jestes taki dobry To mój 1 fake i jest z***isty nei to co inne jakies nooby nawklejajom 20 demonów z tibia.pl jeszcze z tym tlem i ****a szpanuja, Mój fake jest tu najlepszy ale z***ala mi sie przegladarka i nei moge innego formatu, dlatego male obrazki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Ups, cos mi nie wyszlo, przez przypdaek post poszedl dwa razy.
Do kasacji.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. Ostatnio edytowany przez Aval'yah - 16-03-2005 o 17:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() debilu to nie jest fake tylko zrobione screeny z OTSa co za noob i jeszcze taka wielkosc to po co robiles ten temat jak niechciales zeby komentowali co mysalales ze benda same komeny ze "super " "extra" itd.?
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() RE up:
Lol, zapomniałeś dodać jaki to jesteś mądry, przystojny i SKROMNY. Jeśli zamieszczasz swoją pracę na forum, musisz byc przygotowany na ewentualną krytykę. Co do samego fake.. Widziałem gorsze, widziałem dużo lepsze. Na pewno nie jest to to jak piszesz, najlepszy fake na tym forum. Ocena gdzieś w okolicach 4-5/10. A za tą pyskówke do kogoś kto cię skrytykował, odejmuje ze dwa punkty ![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2005
|
![]() o ja p...e ale lol
prosiles o wyrazenie opinii innych userow? czyz nie tak? skoro mu sie nie podoba, to walnal komenta.. ja cie nie rozumiem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() Jak muwisz ze moje sa do dópy to zrob sfoje... jak ktos kiedys napisal... "Czy krytyk filmowy musi nakręcić film żeby zostać krytykiem?" Ten post mnie rozwalił "moje fejki są ekstra iwogule i w szcezgule macie mnie czcic i zrobic oltarzyk bo jak nie to chinted moją rzoną jest bubbel!" Kasujta plx!
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Wez pomysl troche Twoj fake nie jest najlepszy! Jest taki wal ze nic nie widac i ty sobie mozesz mowic ze jest najlepszy i to jest gowno prawda... To juz ten fake o soldach co gadaja mi sie bardziej podobal(me evul plx ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Carlin, a dokladniej jezeli chodzi o miasto to zminiam je jak skarpetki
![]() |
![]() Cytuj:
Popatrzcie na powod edytacji... Jakis z tego kolesia lom... -.- Zamieszczasz fejk i go edytujesz na bluzganie. LÓL ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() porownajcie z fake'ami royal_knighta. widzicie?! podobne. on tez mowil ze ludzie nie robia a komentuja
![]()