|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Tu chwalcie sie swoimi Hotkeyami ..... ja mam takie
. (^_^) . ,,L,, ( • ) ( • ) ,,L,, ) . ( ( Y ) \o/ ¬_o Hi n00b | |\ /\ /'\ Giveme ur items PS. of korz musisz to skopiować na Tibie by zobaczyć efekt ..... czekam na wasze ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Większość po wklejeniu na forum się "chrzani" , choćby ten drugi z twoich . Więc nie ma sensu ich tu wklejać :S Chyba że nie ma jakis dziwnych znaczków to się nie "zchrzani"
![]() Ostatnio edytowany przez Angel of Death - 17-02-2005 o 19:01. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() eh ja mam duzo ale jaki jest sens
close plx ?
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
|
![]() Omg jakei macie penisy jakie macie fiutki jakei macie kupki??? temat do zamknięcia plx...
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vilejuw
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ancient Knigdom
Świat: Nova
Poziom: 58
Skille: 21/26
Poziom mag.: 61
|
![]() @re Gesundheit
Post do skasowania plx.. @Topic . /ŻŻŻŻŻŻ\ | • • | | \__/ | \______/ _¸.·´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ .·´ (¸.·^Gratz _¸.·´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ .·´ (¸.·^ \O/ ¬_O HI NOOB! | |\ GIVE ME ITEMS! /\ /'\ NOW OR DIE! ****|ŻŻŻŻŻŻŻ| | | | | |_______| /\ nOOb here \,|,|,/ (__:{ Help Gs!!! /'|'|'\ . LOL |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() * (\__/) * \,,/ (= '.' =) \,,/ * (") (") ~!*@CoNgRaTuLaTiOnS@*!~
~°\ .~°°~. .~°\ \ \¸~°\/ /\ \ \¸~°\ \ \ \/ / \ \ \¸,.~°´¨`~-.,¸¸,. ` \¸,.~°´ ****|ŻŻŻŻŻŻŻ| | | | | |_______| /\NOOB HERE!!!! Ż ŻŻHELLO ŻŻ| ||'|";\,__. |_..._..._..._..._==| || |__|...| | "(@)(@)""|(@)(@)""""""(@)" \Ż\_/Ż/ \ / |__| /Ż/\Ż\ \_\/_/ _______ . __//____Ř__\\______ O--------PoLiCjA------/ .`----(@)==========(@)´ . . /ŻŻŻŻŻŻ\ | • • | | \__/ | \______/ \,|,|,/ (__:{ HELP GS!!! /'|'|'\ . .............../´Ż/) ............,/Ż..// .........../..../ / ...../´Ż/'...'/´ŻŻ.`· ../'/.../..../...:^.¨Ż\ ('(...´...´....Ż_/'...'/ .\.................'......../ ...\.................._.·´ ...\................(. * ***|Ż Ż Ż| |Ż| |ŻOŻ) |Ż| / Ż \ ** * Ż|_|Ż |_| |_O_) |_| | / \ | .¸\`'·.¸\`'·.¸¸.·'´/¸.·'´/¸.·'´ <´¨`·.¸> POLAND <¸.·´¨`> ¸.·'´/¸.·'´/¸.·'´`'.¸\`'·.¸\' _¸.·´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ .·´ (¸.·^GRATZ_¸.·´¨) ¸.·¨) (¸.·´ .·´ (¸.·^ \,,,/ ( ^ . ^ ) \,,,/ •ş°”¨¨”°ş•CoNgrAtUlAtIOnS•ş°”¨¨”°ş• \,,,/ ( ^ . ^ ) \,,,/ • •.' • • .' '.'•• ' '. .' • •' • .'•'. GRATZ '. '•'. '•• '.' '.• •.' • • .' '.'•• ' '. •ş°”¨•ş°”¨GRATZ¨”°ş• ¨”°ş• \o/ ¬_o Hi Noob! | |\ Give Me Items! /\ /'\ Now Or Die! ş°”¨•ş°”¨POLSKA¨”°ş•¨”°ş• •ş°”¨•ş°”¨ ¨”°ş•¨”°ş• •ş°”¨•ş°”¨ ¨”°ş•¨”°ş• •ş°”¨¨”°ş• ”°ş•G ¨”°ş•R ¨”°ş•A ¨”°ş•T ¨”°ş•Z * @ /Ż ® /Ż _/Ż|Ż _/Ż|Ż /\ /\ _/ L _/ L DANCEPEOPLE* . \ / |Ż Ż Ż \ \ / | | / \ | | / \ |_ _ _ / (\ /) \\--// (.ş ; ş.) _/Ż/ ş(__)ş_//ŻŻ PIKA PIKA ? (¦ ![]() ![]() Ż| |Ż| | |__ /ŻŻ\ | |__ |___| \__/ |___| ||,,,, ||¦¦¦¦¦|| |||,,,, ************************************************** •******°*************•******°***G*************A*** •*************°**********R**•******°***T**•******• ******•********************°******Z*************** *****************•******•**!** Tu sie niestety dodać dobrze. Ps: All maja byc w jednej linijce każde osobno |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() eh macie racje temat do skasowania ...... to nie wychodzi. Sry!
|
![]() |