|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() wiem ze mnie nazwiecie noobem
![]() jeszcze jedno mam 8 lvl skille 36/31 ale mam slabą zbroje i miecz powiedzcie mi co mam zrobic zeby szybko zarobic na nowy sprzet Ostatnio edytowany przez Włodzimierz - 15-02-2005 o 15:06. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na emeryturze
Imię: Wofanath
Profesja: Knight
Poziom: 61
Skille: 83/80
Poziom mag.: 6
|
![]() 100gp = 1 platinium coins
100 platinium coins = 1 crystal coins Jak chcesz szybko zarobic to zrób UH makera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
P.S. I na przyszłośc nie zakładaj 2 takich samych tematów.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Włodziu proponuje Ci przeszukać forum a potem zakładać nowy temat .... ale jeśli już założyłeś to polecam Ci Folde 1,2 pietro (nie na slimy) weź ze sobą parcel, zbieraj loot - a potem tylko wyślij
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() 100gp=1platinum
100 platinum=1 kristal Co do tego noobem Cię nie nazwę bo to oczywiste. Najlepjej ić na trolle jak ci sie kasa uzbiera to popatrz gdzie kupisz longsword scale armor seel shield chain legs. Jagbys coś chciał to jestem do twojej dyspozycjy masz pytanie wystaw tutaj i maila mi poślij jak bede znał odpowiec to odpowiem a na tibi tak samo muj nik to : Knight Nirvana Org. Jestem ![]() |
![]() |
![]() |