|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() mam sprawe kolega mnie prosil zebym mu cos sciagnal i mowi ze mnie zhakuje czy to mozliwe ? tutaj rozmowa :
arizona (20:55) sprawa arizona (20:55) jest arizona (20:56) sciągnij mi "ejay techno" arizona (21:25) ściągnij mi tez jak bys mógł utwór manieczek arizona (21:25) Manieczki - like no other arizona (21:55) sciągniesz mi ? RADEON (21:55) nie chce mi sie ! arizona (21:55) ej plz arizona (21:55) to dla mnie wazne RADEON (21:55) jak mi sie zachce arizona (21:55) wejdz na DC i poszukaj RADEON (21:55) to zrobie RADEON (21:55) arizona (21:56) to cie hakcne RADEON (21:56) hahahahahahahhahahahahahhaha arizona (21:56) a z twoich rzeczy zrobie free items arizona (21:56) i cie zrokuje RADEON (21:56) fajnie arizona (21:56) zaklad ? arizona (21:56) znam programy RADEON (21:56) o lol RADEON (21:56) fajnie arizona (21:56) masz hacka arizona (21:56) podrzuce ci kilka RADEON (21:56) nie bede zastraszany kpszi RADEON (21:57) tym bardziej ci nie sciagne arizona (21:57) np teraz do ciebie pisząć wyslylam key loggera arizona (21:57) hahahahahahaahhuahauhauahau RADEON (21:57) heeeeeehehhehehehe arizona (21:57) Piotrek will by hacked arizona (21:57) hahuahauahuahauhaauhauh arizona (21:58) acya in rook RADEON (21:58) spoko arizona (21:58) arizona (21:59) zobaczymy co bedziesz robil jak cie hackne arizona (21:59) czy bedziesz sie tak zgadzal więc nie wiem ![]() ![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Nie da sie odpowiedziec powaznie...
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: w mieszkaniu
Stan: Zbanowany
Imię: chuj ci w oczy
Profesja: Elite Knight
Gildia: członki
Świat: srova
Poziom: 696
Skille: 10/10
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() twoj kumpel to lamus,
pozdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
|
![]() fajnych masz kolegow nie ma co
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() on chodzi do 2 gim wiec nie wiem czy umie
![]() ![]() ale mam kolege protectora i dobrze ze z nim gadalem bo bym chara juz nie mial. Dzieki all temat do zamkniecia ![]() ![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Północ
|
![]() <tutaj nick, miasto>
Gratulacje wygrales darmowe premium account na 3 miesiace ufundowane przez Tibia.pl.Zeby otrzymac premium account nalezy wyslac kod aktywacyjny 3196 wraz se swoim numerem i haslem konta pod [email protected] wyslaniu e-mailu otrzymasz wciagu 12 godzin darmowe premium account. Ha ! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
Skoro twój kumpel nawet programu nie może sobie ściągnać to jest "looserem", albo jest geniuszem komputerowym i Cię shakuje...
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Lublin
Imię: Secret
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 70+
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() eee gown* prawda. on aby zartowal, znam takich jak on... kolega z julery(byly kolega) name wivi***(
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Spoko masz kolege tyle ci powiem.
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzisiaj do mnie gadał i mówił że dostane wpierdy w gimnazjum
hahahahhah co za noob, A teraz ma opis na gg : Your IP address is banished ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |