|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: 100 lica :D
![]() |
![]() Ludzie! Wasz avatar to jestescie wyi ma cos mowic o was. Wy*******cie z forum te avatary z komixow LOSUX'a! Blagam. Doktorze Wielbladzie zrob cos!!
www.losux.prv.pl - dla niewtajemniczonych |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() @Night~ Bylem pierwszy ![]() Ostatnio edytowany przez Wiślaczek - 18-02-2005 o 17:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Kod:
Tłumacze na polski: Ludzie! Wasz avatar to jesteście wy! Ma coś mówić o was! Usuńcie z forum avatary z komiksów Losux'a! Błagam! Wielbłądołaku zrób coś. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: 100 lica :D
![]() |
![]() niektore osoby maja do czegos prawa autorskie.... te komixy akurat moim zdaniem sa za***iste...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Master Alucard
|
![]() Mało orginalne i dobijające jest po raz 10 dziennie zobaczyć ten sam avatar(z tą samą postacią) z LOSUX'a..... Ale nic z tym sie nie da zrobić....
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Hm..Osobiście tak czy owak wkrótce zmienię avatar, to nieuniknione. Jednak co do osób posiadających takie jak ja nie mam zastrzeżeń (ogółem LoSUX).
Mój avatar tak dokładnie pokazuje mojego katechetę, że nie mogę się z nim na razie rozstać... ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Avatatry z LOSUX'a (wg mnie) to podziw dla twórcy i prawa autroskie nie mają z tym nic wspólnego (czemu inni mogą mieć z jakiejś gry.... prawa autorskie)... ja akurat jestem bardzo podobny do Jednookiego Bałwana zkosmosu i dlatego wziąłem go na avatar
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Tak, czy którys, z tych, którzy używają avatara losuxa, pytał się autora o zgodę? Ciekawe...
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Mam avatar z losuxa, ale go zmieniam, bo mi też się nudzą. Ludzie maja takie avatary, jakie IM SIĘ PODOBAJĄ!!
Nie mam więcej do powiedzenia. <EDIT> Już nie mam z losuxa. Ostatnio edytowany przez Dryb - 21-02-2005 o 16:34. |
![]() |
![]() |