|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 70+
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Siemacie mam pytanie mianowicie zawsze jak wchodze na stronke to mi się pojawia:
"Wystąpił błąd w czasie wykonywania. Czy chcesz debugować? Wiersz: 96 Nieprawidłowy argument. Tak Nie" Jak klikam tak. To jakiś windowskowski debuger się pojawia. Wszystko dobrze kilkam. A tu się okazuje że i tak błąd. Jak klikam nie to mi się to znowu pojawia, ale to też zależy na czym. Np. jak chce kliknąc na symbol wklejania obrazku to mi się co chwila pokazuje przez co nie mogę nic zrobić. Jeżeli ktoś mnie rozumie to dzięki wielkie i PROSZĘ o pomoc. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja najpierw zapytałbym się jakiej przeglądarki używasz (+ wersja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Crazy Browser 1.05, jak używam najnowszej wersji mozilli to zamiast tego napisu z błędami, jest napisik(na miejscu gdzie powinien być obrazek) get plugin, jak ściągam te pluginy, a są to macromedia flash player oraz shockwave player, to błąd pozostaje. A z kolei jak używam IE to pisze, że strona została wyświetlona, ale z błędami. W każdym razie zaczęło się to dopiero odkąd miałem ostatniego formata ... miech temu. A Crazy browser używam już 2 lata i nigdy czegoś takiego nie było.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @up.
no to wiemy dlaczego, IE - i wszystko jasne. A co do tematu, u mnie na Operze 8 jest wszystko ok....
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie wiemy wszystkiego, ponieważ ja nie używam ie i tak mam, tylko mówiłem że jesli nawet używam IE to jest to samo nic nie zmienia. Myślę że to nie chodzi o przeglądarki tylko o brak jakiegoś debugera, może basic visual??
EDIT: Już wiem co było problemem. Wystarczy ściągnąć Jave i po sprawie. Temat można zamknąć. P.S. Jeżeli ktoś ma taki problem jak ja i nie wie skąd ściągnąć jave, to przykładowa wersja programu to.... Java Web Start. Ostatnio edytowany przez Haloren - 20-02-2005 o 22:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic Zainstaluj Operę i wszystko będzie dobrze działać ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Ja tam wole Firefoxa
![]()
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tez to mialem
![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |