![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Kolejny Hero huncik
![]() 41 Royal Pall bloczy Hero ! http://members.lycos.co.uk/goldifenix/heroseczki.rec ~170min Huntu >>Comment's Plx<< |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
|
![]() Fajny Filmik
Ostatnio edytowany przez Arya - 12-03-2005 o 08:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ohhh,jaksi TY jestes Boski heh jakbys chcial wiedziec jestem starszy troszeczke od Ciebie i nie zycze sobie takich tekstow obrazliwych wobec mojej osoby,zrobilem Ci cos? Ps: Dzieci juz powinny spac ![]() [Co do filmiku jest fajny] Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Arya - 23-02-2005 o 21:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Czepiasz się, bo nie masz kontrargumentów na swoje kretyńskie zachowanie ![]() Starszy jesteś?? I co masz siuraka dłuższego o 1 cm?? A!! Nie o 1.1 cm..... Jesteś żenujacy....
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Czesc owszem tez nazywam sie Maciek,tylko niestety jestem troszke starszy mam 23 lata,ale to tylko 11 lat,a Co do twoich odzywek to mozesz sobie tak mówic do kolegów dzieciuchu
![]() Nie chce wiecej komentowac takiej rozmowy,Pozdrawiam Wszystkich ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Jak na swój wiek zachowujesz się głupio, a to że masz 23 lata i wydaje ci się, że jesteś mądrzejszy od innych to źle świadczy o tobie i inni sie na tym poznają ![]() PS: Ty za to masz typowe odzywki małolata "mów tak do swoich kjolegów", jestes brzydki, bo ja jestem starczy", etc. Co do jednego masz rację-nie warto ciągnąć tej dyskusji....
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Może Panowie tak skończą się kłócić i More Comment's?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Kołobrzeg
![]() |
![]() Co sie bede rozpisywal ... Gratz za bloczenie Hero ... Nice
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2004
|
![]() Jej zamiast się kłucić (sam mam 14 lat) może byście ciut o filmiku napisali?? Mi osobiście się podobał, szczegolnie bloczenie na poczatku. A co do takich postow w stylu "yayaya jestem pierwszy jak obejze dam commenta" to jest to zaśmiecanie forum i powinny być bany za to!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() @up
zgadzam się z Tobą, nei wiem czy koniecznie ban, ale upomnienie raczej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Wiesz filmik spoko sam mam 40lv knight i bylem wczoraj na heros huncie tylko że 3 moich kumpli padlo na mas kiku ja w ostatniej hwili ropnelem sie do jamy z 3 dragami czekalem pol godziny na pomoc padl 57 lv 47 i 34 pallek ktury neimail tyle szczesca co ty kiedy sie lognelm wszyscy neizyli i zaczol mnie nawalc hero wiec pofarcilo mi sie ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() mass kick sila wyzsza ..... wiem co to znaczy padnac na mass kicku -.- nie jestes winny, nie masz do siebie pretensji a znowu odrabianie levela .. skilli .. czasem eq =/ moze w koncu to naprawia? PS. wczoraj tez mialem mass kick bylem Pkowac mialem 2 zerki zsummonowane i musialem na nowo je robic :s
More COmments plx? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
|
![]() ale mylisz 2 pojecia mass kick to nie twoja wina ze dedles ..... i nie jestes winny temu ze musisz odrabiac lvl, skille a jesli chodzi o PKowanie to sprawa wyglada troche inaczej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2004
|
![]() A u mnie się nie chce ściągnąć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2005
Lokacja: Chorzow
![]() |
![]() A mnie ciekawi jedno skad on ma filmy w moim wykonaniu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Stary muj kumpel dragon lance stracil drugi c legsy i f axe a 3 na 57 mial red skula to caly p set stracil to luzik puzniej przyszla ekipa ratownicza i loot oddalismy ludziom ale jak wracalismy to tez prawie padlem 2 razy jak umiejetny sorcek przyblokowal mnie i kumpla potem tak przez przypadek wbilem sie do pokoju pelnego stalkerow i ds tylko gfb gfb i mialem red hp juz myslalem ze padne to jakims cudem kumpel mnie ropnol zaluje ze tego na filmie nie uchwycilem.Normalnei BLADE 3 TO SIE CHOWA
![]() Ostatnio edytowany przez praz - 25-02-2005 o 10:53. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() Czy mozna uprzejmie prosic o ri-host na jakims innym serwie? Nie na Tripod?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
|
![]() no faktycznie film teraz nie chce sie sciagac - dlaczego?
|
![]() |
![]() |