![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: W czarodziejskim świecie
|
![]() Ten temat poświęce dzielnym rycerzom . Których życie nie było nic warte .
Dzielny Janezz Jest popołudnie na dworze słychać ptaki i śpiewy nie wiast . Janezz przechadzał się po forcie i wszedł do koszar i po chwili dowiedział się że : -wszyscy rycerze z miasta mają wstawić się rano z przygotowanymi zbrojami i lśniącymi mieczami przed garnizonem . -Żadnych pytań wszyscy mają być . powiedział dowudca i odszedł Rycerz przraził się zmianą która go czeka . Niedawno wykonywał drobne zadania teraz jedzie na bitwe do której nie jest przygotowany . Rycerz udał się do swojej chaty i zaczą przygotowywać zbroje , miecz , tarcze i samego siebie . Na sekundę rycerz odwrucil wzrok w stronę dżwi swej chaty i ujrzał w nich kapitana . Który mówił do niego tak : -Słuchaj bądź gotów na pobutkę jutro zostaw swe pole rolnikom . -Tak jest . -Dobry z ciebie chłopak lecz twe waleczne serce słabe popracuj nad nim . Kapitan odszedł a rycerz zaczą płakać niewiadomo dlaczego ale ... Poprostu brak było mu słów . A on sam cierpiał ponieważ przy jego boku zmarł ojciec który zawsze go cenił . Jego ojca zabił ciemny rycerz . Ale nie zabił chłopca tylko zamkną go w forcie wojowników gdzie na zawsze miał zostać jako wojownik i rycerz . Zdruzgotany Janezz połorzył się spać . - Tu tu tu tu tu ... Rozległy się dźwięki trombek na pobutkę . W chaty rycerz wbiegali posłańcy . Janezz wstał szybko ile sił mu starczyło . Ubrał się w zbroje założył na plecy zbroje schował miecz do skurzanej pochwy i ruszył na zbiurkę . Rycerze powoli ustawiali się w rzedach dowudcy sprawdzali ich gotowość do boju i powoli kazali im wsiadać do statków . Nikt nie wiedział do kąd płyną po hwili wstał dowudca i rzekł : -Jestem Odys i zaprowadze was do twierdzy Erris gdze stoczymy buj . -Jeśli nie zwycięrzymy wroga cały świat padnie przed tą twierdzą . -Czy to jest jasne !! - Tak jest Statek zamilkł nagle wśrud rycerzy zapanował chaos . Bo nie karzdy wiedział czy wruci . C.D.N |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Knurów
![]() |
![]() Gratulacje...
Jest to chyba najgorsze opowiadanie na tym forum. <<<<<<<Statek zamilkł nagle wśrud rycerzy zapanował chaos . Bo nie karzdy wiedział czy wruci.-to mnie dobilo... EdiT: Jestem ciekaw jak usuniesz ten temat... A wogole ta ja ocenilem twoja pierwsza czesc opowiadania.Osobiscie zycze ci zeby dalsze czesci byle o wiele lepsze ale mysle ze to jest nie mozliwe... Ostatnio edytowany przez Ma$ter MatiK - 07-03-2005 o 19:24. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki zaraz usune temat naprawde dzięki szkode że nie zauważyłeś C.D.N ale to szczegół .
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
![]() JA PIER****
Lord Sauron znowu ty!!! daj sobie spokój z fantasy jak nic z tego nie rozumiesz ok? I nie wiem kto cie ortografii uczy... "dowudcy", "nie wiast" to jest tragiczne! Pomysł 1/10 wykonanie -10/10 Z niecierpliwością czekam na dalszy ciąg. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra to nie będę w ogóle pisał fantastyki dzięki ci serdeczne za zepsucie mi kąkretnie chumoru
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie jest tak źle , ale to takie popularne.Czekam na 2 część.
![]() edit@ Prawdziwy artysta nigdy się nie załamuje!!!Prócz tego to zachowujesz się jak obrażony bachor.
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE Ostatnio edytowany przez powrót vavca - 08-03-2005 o 16:00. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() @Storm
Wal sie! (jak nie umiesz krytykowac to spadaj na bambus!) @Top Sauron posuchaj narazie napisz cos w wordzie i spytaj sie ktoregos z "zaprawionych" userow to moze ci pomoga. A i nie przejmuj sie o ich comenty postaraj sie napisz i sprawdz bledy w wordzie...
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przepraszam was ale chyba nie będzie drugiej części ponieważ nie potrafie już pisać fantastyki przez :Storm Silverhand , Ma$ter MatiK . Serdecznie dziękuję za obejrzenie tematu
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Moja wina ze napisale slabe opowiadanie,w ktorym bylo kilkadziesiat bledow??? Jezeli na krytyke odpowiadasz w taki sposob to... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale jak ty coś napiszesz to ja nie zwracam uwagi na błędy więc ...
![]() Zaraz napisze drugą część ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Sauron - 08-03-2005 o 16:29. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Off topic:
Znajdz moj post w ktorym popelnilem tyle bledow co Ty???? Topic: Twoja czesc jest: -chaotyczna, -nudna -bylo tysiace podobnych opek, -bledy gramatyczne,ortograficzne,interpunkcyjne... Moja ocena 2- |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli jesteś taki mądry to napisz sfoje opko i wtedy zobaczymy !!
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() C.D
Może było wzburzone więc większość wojowników czuła się nie dobrze . Sztorm zaczął Trząść statkami jak motyla na wietrze . Fale zaczęły powoli zalewać pokład więc każdy zaczął wyrzucać wodę za burtę. Nagle sztorm ucichł i przed flotą statków i rycerzy ukazała się wyspa a po środku niej Errion . Wszyscy zamilkli . I po chwili poleciało parę rozkazów : -Szykować się do ataku . -Zaraz atakujemy . -Broń w dłoń i do ataku !! Słowa te brzmiały poważnie to nie była zwykła twierdza wyglądała jak Koloseum ale posiadała o wiele większe mury i ogromną bramę wejściową . Na murach ustawili się łucznicy i zaczęli strzelać w stronę statków im bliżej brzegu tym strzały były celniejsze . Coraz bardziej każdy zaczął się bać i ściskać miecz i tarczę w dłoni . Smuciło mnie tylko jedno niektórzy rycerze mieli po co wracać do domu a ja nie miałem . Statki przybiły do plaży i wszyscy na okrzyk mieli ruszyć na twierdze . -Do boju . -Za platona !! -Atak !! Nagle w dziobie statku otworzyły się tajne schowki z których wychodzili rycerze . Biegli w stronę twierdzy . Spojrzawszy się Janezz w bok i zobaczył jak jeden po drugim ginie . Nagle przed Janezzem ukazała się pierwsza obrona . Nagle głos wodza zatrzymał atak : -stać !! -Zbiórka -Nie ma czasu na zbiórkę . -Ależ jest stwórzmy mur z naszych tarcz i na znak ruszmy na Errion !! -Tak jest !! Po chwili przed Errionczykami ukazał się mur ułożony z tarcz i po chwili jak na komendę wszyscy ruszyli w stronę twierdzy . Mordowali wszystkich obrońców Errionu . Ale przed nimi stanęło zadanie jak dostać się do środka . To pytanie chodziło im po głowie . Brama otworzyła się rycerze widzieli jakieś cienie lecz niestety było to najlepsze wojsko jakie istniało na ziemi . Powoli ustawiało się w rzędzie . Na balkonie ukazał się król Errion który rzekł : -Poddajcie się nie macie szans !! -Wiecie przecież że jesteśmy najlepsi !! -Poddajcie się a oszczędzimy was !! -Nie !! Rzekł Odys i zgromadził wojsko . -Walczymy do końca teraz pozostaje nam nadzieja . Nadzieja która umiera na końcu . Po tych słowach Odysa rycerze ponownie ustawili mur z tarcz i czekali na sygnał . C.D.N |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta część już lepsza 5,5/10 ale nadal to jest takie pospolite:/.
a tak btw nadzieja matką łupich ![]()
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() O wiele lepiej,nawet nie bledow ortograficznych...
Niesety nadal chaotycznie napisane,dretwe dialogi oraz wydaje mi sie to nudne oraz za krotkie... Moja ocena 2+ EdiT: To mnie wkur**** Nie krytykuj bo sam nie zrobisz lepiej... Musze robic opka zebym mogl cie skrytykowac???? Ostatnio edytowany przez Ma$ter MatiK - 08-03-2005 o 17:22. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mowię tobie napisz coś . Bo zaczynasz już zanudzać mnie oki w tedy pogadamy
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Cytuj:
a) sprobujesz napisac to w jednej linijce? b) Sztorm zaczął trząść statkami jak motylem na wietrze. Cytuj:
Cytuj:
Maniera pisania kropek po raz wtory. No i zeglowales kiedykolwiek? Wiesz jakie rozkazy powinny pasc? Wiesz, jak podchodzi sie do nabrzeza? Niesadze. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 08-03-2005 o 17:54. Powód: Bledy. |
||||||||||||
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra dobra poddaje się usunę już ten temat zgoda !!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie stwożyłem tego tematu po to by mnie krytykowąć tylko po to by pisać swoje opowiadania fantastyczne a wy bynajmniej mnie ne zrozumieliście
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Cytuj:
Ah... i jeszcze dwie sprawy. Posty mozna edytowac, a pisanie dwoch pod rzad kluci sie z zasadami ogolnie przyjetej netykiety. Druga sprawa - na tym forum nie mozna usuwac tematow. Chyba, ze poprosisz o to moderatora. |
|
![]() |