|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Otóż mam pewne pytanie dotyczące questów. Kiedyś kolega spytał się mnie czy questy w tibi moża wykonywać kilka razy. Ja mu powiedziałem że tak,ale teraz mam pewne wątpliwości. Czy quest można wykonać kilka razy ?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Nie. Zazwyczaj nagrody możesz wziąść jeden raz (nie dotyczy to przedmiotów które się w określonym miejscu respują np. Silver Dagger przy Quescie Mad Mage Room)
Edit: Znaczy się, możesz sobie go robić XX razy, ale nagrody weźmiesz tylko raz. Ostatnio edytowany przez Marshal - 02-03-2005 o 07:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Niektóre questy to tak naprawdę codzienne spawny pewnych przedmiotów. Takie możesz wykonać ile razy chcesz, o ile będziesz pierwszy na miejscu i nikt przed tobą tego nie zwinie. Wszystkie pozostałe questy kończą się pokojem z nagrodami w skrzyni/ach. Raz weźmiesz i nie możesz zrobić tego ponownie.
![]() |
#4 |
The Witcher
|
![]() Wykonanie questu to nie tylko wyciągnięcie nagrody ze skrzynki. Moim zdaniem odpowiedź na pytanie powinna brzmieć 'tak'. Przykład ? Demon helmet quest, banshee quest .. organizują się ekipy osób, które już zrobiły questa, ale za opłatą pomagają go zrobić innych, czyli sami w zasadzie robią quest jeszcze raz tyle, że bez nagrody (chyba że za nagrode liczyć to co zbiorą za pomoc).
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |