|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() co lubicie w noobach?
ja osobiscie lubie to ze strasznie sie nabieraja jak mowisz im by poszli z toba np zrobic questa i mowicie im ze nia ma zadnych potworow i wystarczy zeby poszedl za toba do np carlin u krulowej. mowicie mu przez msn zeby powiedzial ,,hi'' , ,,ass'' i spada mu na 1 hp a wy trzask z hmma i tak oto mzoecie znalesc co nei co ![]() a jakie wy mieliscie przypadki? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2004
|
![]() To nie nooby tylko newbie sam jestes noobem jak cso takeigo robisz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Najbardziej NIE lubię w nOObach, w szczególności u Ciebie Premm, że zakładają takie durnowate, nic nie wnoszące na forum tematy. Jak się chcesz powyśmiewać z nOObów to poczytaj przyklejony temat i wyraź tam swoje jakże interesujące zdanie -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Noob!!!
![]()
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Cytuj:
Pokazałeś wlaśnie wszystkim jakim jesteś noobem !!! Zabicie bezbronnego gracza uważasz za powód do dumy ??? Nie tylko zresztą bezbronnego , ale i bardzo ciężko rannego. W dodatku jesteś padlinożercą ... Jasne , koleś , którego nabrałeś , miał pewnie 7-9 level ... To jakie super przedmioty taki gracz nosi w plecaku ??? Wychodzi więc na to , że zabijasz ludzi dla paru gp ??? !!! Jest taki kawał : Toczy się proces człowieka oskarżonego o brutalne zabójstwo ... Sędzia pyta się oskarżonego : A więc zabiliście człowieka dla 5zł ??? A koleś odpowiada: Wysoki Sądzie , tu 5 zł. tam 5 zł. Ostatnio edytowany przez Angelus - 01-03-2005 o 21:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Może nie jestem super udzielającym się uczestnikiem forum, ale to co napisałeś jest żałosne. Odróżniasz wogóle n00bów od newbie? A jak chcesz zarabiać w taki sposób to pokuś się na 40+ lvl-e, oni mają już co do zgarnięcia, lecz nie wiem czy by Tobie to na dobre wyszło.
Jak dla mnie temat do zamknięcia |
![]() |
![]() |
#9 |
The Witcher
|
![]() Taki temat już istnieje i nawet jest przyklejony więc nie wiem po co kopiować czyjeś pomysły i tworzyć kolejne tematy.
Link » Chesz się z noobow powysmiewac? Pisz tu! @down: .. a łyżka na to 'niemożliwe' ..
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" Ostatnio edytowany przez Aversin - 02-03-2005 o 08:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() ****A to niemowcie ze jestem noobek i tak chce ten temat skasowac bo zaprosilem kolege do domu i zrobilem mu herrbatke a bylem zalogowany na forum to ten se jazde zrobil s****iel . Prosze Temat Do Wykasowania!!!!!! i bez zbednych komentarzy!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() tylko winny sie tlumaczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Del'Kwiateczek
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
Poziom: 30
Skille: 76/59
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Nie no ...
![]() Ten numer z herbatką jest pierwsza klasa !!! ... ![]() Następnym razem nie zapraszaj kolegi tylko koleżankę ... he, he |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Cytuj:
Jakby juz twoj qmpel zrobil sobie jazde to (wg mnie) nie zrobil by takiego tematu, byc moze zaczal by klnac na wszystkich
![]() |
![]() |
#16 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
![]() Herrbatke proszę !
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |