|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2003
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Ciekawi mnie jedno jak zawieracie nowe znajomosci w tibi. W jaki sposob(np. stojisz przed depo i dresz się who wanna be my frend
![]() P.S. Podwajcie narodowosci |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Glupie pytanie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() Najlepszych przyjaciół poznaje się w biedzie...
![]() Tak więc podczas "hardcorowych" sytuacji,na huntach, na wspólnych questach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Ja zawsze przy trenie... Inaczej takiego dobrego przyjaciela nie poznalem... Ahhhh. Jeszcze znam przyjaciol moich przyjaciol i oni staja sie moimy przyjaciolmi... Za przyjaciol mialem Japonca i Brazylijczyka i Amerykanina...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
![]() |
![]() Ja kumpli poznaje podczas treningu i handlu
![]() Z real`a znam 5 osób |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() OMG, co za beznadziejny temat ... Czy załozyłeś go dlatego ze nie masz w tibii przyjaciół ? Zwykle, poznaje sie ich, kiedy sie ich nie szuka, ale ja mam lepszą metode <roftl>. Do każdej napotkanej osoby pisze na priv
Cytuj:
Cytuj:
Pytanie do adminów Czy takie debilskie tematy nie powinny byc zamykane ? EDIT. @TheNatoorat Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Ja zawsze poznaję przyjaciół w trudnych sytuacjach - idziesz nas hunt, schodzisz na niższe piętro, podczas gdy potwory z wyższego piętra się zrespawnowały i nie masz więcej runek/many. Wtedy przyjaciel zawsze pomoże.
EIDT: Yarczaz: patrząc na Twój avatar można się łatwo domyślić, jak zdobywasz przyjaciół. Nie pomyślałeś, że załozyciel tematu rzeczywiscie może potrzebować kolesiów? Huumph?!
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() hehe
kiedys zaczepil mnie jakis lowlvl i lamana angielszczyzna do mnie cos w stylu "Do u wanna be my friend?". poczatkowo zlewalem go po prostu, ale lazil za mna dobre pare minut. Odmawialem i odmawialem a on caly czas plx itp. No i uleglem i zostalem jego przyjacielem ![]() Ale nie nie...to nie koniec potem zaczal mnie meczyc czy on moze zostac moim przyjacielem. Fajnie no nie ![]() Tez sie musialem zgodzic aby mi dal spokoj, ale meczyla mnie jedna rzeczy co to za gosc? ile ma lat? gdzie tacy sie rodza? Wiec zapytalem. Okazalo sie ze byl z Chile i ma 8 lat. Bylem w szoku normalnie. Chyba nawet mu cos dalem. Pozniej zapoznal mnie ze swoimi kolegami (podobny wiek i pochodzenie). hehe niezle jaja sa czasami.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Mam ok.4 przyjaciol z rla; jednego mojego z Tibii poznalem, gdy zginalem na rooku na skelach(schodze w dol a tu chyba z 2 czy trzy byly no i jakis ***** mnie zablokowal) i po odrodzeniu sie chcialem odzyskac moj bp-no i spotkalem Xituveno zgadalismy sie...I najlepsze ze przez kilkanascie minut gadalismy po angielsku zanim sie go spytalem 'Where are you from?' 'Poland' LOL
![]() Mam kolege Szweda-tez z rooka, spotkalem go przy wiezy troli(tej na bagnach) no i... ![]() I mam tez klientke na hmmy-ja ja uwazam za kolezanke a ona mnie pewnie tylko za frajera ktory jej sprzedaje hmmy ![]() Poza tym jeszcze spotkalem imbecyla ktory najpierw mi grozil ze mam mu zaplacic ilestam albo na mnie kolegow nasle-przypadkowo spotkanego 20lvlego Polaka poprosilem o pomoc i sie odczepil ![]() No i podczas robienia runek przy depo zgadalem sie z kilkoma innymi goscmi... Wg mnie najlatwiej poznac ludzi stojac przy depo i namawiajac do gadki oraz na game-chacie ![]()
![]() |
#10 |
Fallen Angel
|
![]() Najczęściej pomagając za darmo. Tak najłatwiej.
![]() |
#11 |
Buuuuu
|
![]() Czesto ludzie maja ulubione miejsca do treningu/polowania/robienia run, najlatwiej wtedy sie z kims tam zgadac, zwykle jest spokoj i poza polowaniem zwykle kazdy ma duzo czasu wtedy na gadanie
![]() Darcie sie "want to be my friend" jest z regoly ignorowane przez ogol graczy.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Ja większość kumpli znam z amazonek. Wtedy tylko z widzenia, teraz jak ich spotykam to zachowujemy sie jak kumple
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Ja przyjaciół nie szukam. Większość poznaję na rooku. Na mainie to tylko przytreningu.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Powiem wam tak moze troszke nei na temat bo sie zaczelo od cs ale tera tez gramy w tibie a wiec mowie :
Pewnego dni wszedlem sobie na serw i jakis koles chce do klanu w CS no to mowie no to zobaczymy jak grasz : Gral dobrze taktycznie pomagal mi i wogole teraz to moj najepszy przyjaciel walsnie przyjechalem na niego na swieta ![]() ![]() ![]() Glock eagleneo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!1
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() mozesz nabyc nowe znajomosci poprzez trenowanie z kims, bezinteresowna pomoc (chociaz ja chyba zaczne cos chciec za pomoc poniewaz niemam miejsca na VIP i potem ktos do mnie pisze a ja niewiem kto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
![]() |
![]() Acid drinker jak ty możesz pisać jak zdobywać przyjaciół, skoro jesteś (cenzura) oszustem,który <cenzura>mi przedmioty z postaci pod pretekstem zamiany na inną.?Wiem,że głupio zrobiłem, że sie zgodziłem ale to niezmienia faktu, że jesteś <cenzura>.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2003
Stan: Aktywny gracz
Świat: Julera
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
P.S. Ja zreguly znajduje przyjaciolna huntach |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
![]() |
![]() Nawiązywać nowe kontakty można na pare prostych sposobów:
-wspólny interes np. handel runkami czy itemami -wspólny trening -hunt -pogadać przy robieniu runek np.o sporcie -pomagac ludziom jak tego bardzo potrzebują |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() Hmmm nawet ciekawy temat.Ja z tibi na Realu znam 3 osoby.Moim zdanie najlatwiej znalesc kumpli poprostu nie szukajac ich wcale.Ja tak poznalem wiekszosc ludzi.Raz na roku na szczurach zoabcyzlem goscia i chcialme sprawdzic czy to polak.Zagadalem po polsku i sie okazalo ze to polak.I tak on zapoznal mnie z cala jego banda.Mam nawet kumpla z IZRAELA ,ktory jest moim HMM makerem.Aha jeszcze jedno.Jezeli szuakcie kolegow noobow na 8-12 lvl to zrobcie jakiegos summona np orc berserker i chodzcie nim po miescie.Ja raz tak zrobilem i przyczepilo sie do mnie z 4 polakow ktorzy przez caly dzien za man chodzili ,a jak mowilem zeby opdeszli to oni "ja hcce byc twoim kumplem"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Mojich koleguw w tibie jest od bardzo durzo poznalem ich w ruzne sposoby tego zaczepilem ten mnie zaczepil tego zabilem ten byl mojim kompanem w podruzah ruzne zeczy naprawde a< mojich kolegow z realu jest moe z 20 kturzy graja w tibie
![]() |
![]() |
![]() |