|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: z Ansalonu
|
![]() Mam problem, a mianowicie: popełniłem błąd ściągając tibie 7.1 ze stronki, której adres pominę... tibie usunąłem, przeskanowałem dysk, usunąłem trojany... Później zainstalowałem Tibie (aktualną wersję) ściagniętą z oficjalnej strony, odpaliłem i po wklejeniu passów wyskoczył mi bład:
550 sorry, no mailbox here by that name (#5.1.1 - chkusr) wg. mnie to znaczy tyle, że ten "robal" miał wysyłać passy na jakiś mail, który już nie istnieje. Ponownie usunąłem Tibie i zainstalowałem na innym dysku, a bład nadal wyskakuje. Pomóżcie PROSZE!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Hmmm... format lub wizyta u informatyka...
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() jak zainstalowales "oficjalna" tibie w to samo miejsce co "h4x00rska", to mogly zostac jakies wpisy w rejestrze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() czyli jak się tego pozbyć?? instrukcje ludziska...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nieobecny.
|
![]() Ad-Aware - fullscan, moze cos wykryje.
RegCleaner, i sprawdzenie podejzanych wpisow w autostarcie, jesli sa, wywalenie + zabicie procesu + kasacja programu. Ostatecznie mozna leciec Menedżerem zadań i obczaić procesy. Potem standardowo - kill + search&destroy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() dzieki wielkie wlasnie sprawdzam
![]() |
![]() |
![]() |