|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2005
|
![]() cze,mam pytania:
1.jesli mam recovery keya to moge zmienic e maila natychmiastowo?? 2.mozna recoverykeyem zmienic haslo do konta lub nr konta? 3.mozna bez pacca zmienic recovery keya? 4.jesli dwoje ludzi zna recovery keya a jedna z nich nie chce tego(wlasciciel konta) to jest tak jak by bylo dwóch włascicieli i kazdy z nich by mogł sobie zmieniac e maile i hasla?? jak to jest |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() 1. tak
2. haslo tak, numeru nie 3. tzn chodzi o taką sytuację, że miałeś pacca, recovery keya też i skończył się pacc? to nie wiem 4. eee? nie bardzo rozumiem... za pomocą rec-keya ma się całkowity dostęp do konta. Jeśli dwie osoby go znają (co jest oczywiście niedopuszczalne jeśli chodzi o zasady) to mogą obie sobie zmieniać hasła i maile.
![]() |
#3 |
The Witcher
|
![]() Co do tego pierwszego pytania... mam spersonalizowane konto i mam RK. Ostatnio zmieniałem maila i jakoś musiałem czekać miesiąć aby zatwierdzić. :/
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: W pokoju :)
Stan: Na emeryturze
Imię: Nexoriu
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 96
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Pebe zmieniles 30 dni bo zmieniales na acc tak jak free account zeby zmienic natychmiastowo musisz wejsc an www.tibia.com kliknac my account pozniej account lost? wpisac imie twojego chara pozniej zaznaczyc cos takiego I want to change the email address of my account instantly. pozniej wyswietla ci sie okienko i wpisujesz tam na jakiego chcesz mejla zmienic kilkasz wpisujesz r key tam w rubryke i zaznaczasz Yes, change the email address.
i haslo nowe ci przychodzi na tego mejla i chara masz juz na tym mejlu;] a i ktos sie pytal czy da sie jak sie ma free account zmienic r keya tak da sie |
![]() |
![]() |