Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 08-03-2005, 19:30   #1
Gohan Demon
Użytkownik Forum

Gohan Demon's Avatar

Data dołączenia: 28 11 2004
Lokacja: Promised Land

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Oczko Ghostland

Czy mogłby mi ktoś zamieścić mapke z dojściem do ghostlandu lub dokładny opis jak tam się dostać ? mianowicie chodzi mi o ten GL na terenach dla pacc a nie o ten koło carlin (mile widziany filmik)

down@

lol? uzylem magicznie zajefajnie de besciaRskiej opcji szukaj i znalazlo info tylko na temat GL tego kolo carlin wiedz z laski swojej zamknij jadaczke
The turn towars that Darkness. Eternally refus the light to the nightmare of no awakening! Absurd. Defeating me is meaningless. No matter how many times I fall, Your darkness keeps calling me back! Only death awaits you all, but do not fear.

For is it through death that a new spirit energy is born. Soon, you will live again as a part of me. How can there be any meaning in the memory of such a being? What I have shown you is reality. What you remember, that is the illusion.

Ostatnio edytowany przez Gohan Demon - 08-03-2005 o 20:58.
Gohan Demon jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-03-2005, 20:35   #2
Wichru
Zbanowany

Wichru's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: W pokoju :)

Stan: Na emeryturze
Imię: Nexoriu
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 96
Poziom mag.: 19
Wichru ma numer GG 237847
Domyślny

****a mac to mnie dobija SZUKAJ!!!!!
Wichru jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2005, 22:02   #3
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gohan Demon
Czy mogłby mi ktoś zamieścić mapke z dojściem do ghostlandu lub dokładny opis jak tam się dostać ? mianowicie chodzi mi o ten GL na terenach dla pacc a nie o ten koło carlin (mile widziany filmik)

down@

lol? uzylem magicznie zajefajnie de besciaRskiej opcji szukaj i znalazlo info tylko na temat GL tego kolo carlin wiedz z laski swojej zamknij jadaczke
O ile mi wiadomo Ghost Land jest jeden koło Carli. A jak jest gdzie indziej jakiś spawn duchów to może go nazwać inaczej ? Czy może od dzisiaj wszystkie spawny duchów to będą ghost landy ? Blah ..
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"
Aversin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2005, 22:07   #4
slammer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 11 2004

Domyślny

Chodzi chyba o ghost ship ?
slammer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2005, 22:10   #5
Gohan Demon
Użytkownik Forum

Gohan Demon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pebe83
O ile mi wiadomo Ghost Land jest jeden koło Carli. A jak jest gdzie indziej jakiś spawn duchów to może go nazwać inaczej ? Czy może od dzisiaj wszystkie spawny duchów to będą ghost landy ? Blah ..
Nstepny/na omg GL tez jest gdziej na darashi albo ankh i dla tego sie pytam o dokladna mapke/opis z dojsciem tam...zobacz sobie na mapie respa masz tam gdzies GL kolo darashi ale jest oddzielony gorami i niewiem jak przejsc przez nie zeby sie dostac do teog GL...jak niewiez o co chodzi to sie nie udzielaj bo to jest nie potrzebne jak na razie nie uzyskalem zadnej pozadnej odpowiedzi

PS.
Srry za ortografie
edit@
punkt 76 na mapie respa chodzi mi o ten GL
The turn towars that Darkness. Eternally refus the light to the nightmare of no awakening! Absurd. Defeating me is meaningless. No matter how many times I fall, Your darkness keeps calling me back! Only death awaits you all, but do not fear.

For is it through death that a new spirit energy is born. Soon, you will live again as a part of me. How can there be any meaning in the memory of such a being? What I have shown you is reality. What you remember, that is the illusion.

Ostatnio edytowany przez Gohan Demon - 08-03-2005 o 22:18.
stary 08-03-2005, 22:19   #6
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

To może ty następnym razem lepiej formułuj pytanie. Jakbym się spytał: 'zrobcie mi mapke do respa stalkerów na terenie dla pacców' to myślisz, że dostał bym konkretną jedną odpowiedź od kilku użytkowników i akurat o tym miejscu o które mi chodziło? Trzeba było odrazu napisać, że chodzi o miejsce koło Darashii .. są tam góry, zgadza się ale przejście nie jest ukryte więc wystarczy spacer wzdłuż gór i napewno je znajdziesz. Wystarczy wziąć łopate, odkopać jedną dziurę .. mały spacerek pod ziemią i gotowe.

@down
Wydaje mi się, że nie ma tam nic mocniejszego niż Ghoul .. a napewno nic gorszego niż DS. No chyba że pomylisz dziury i gdzie indziej pójdziesz .. wtedy nie wiem.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"

Ostatnio edytowany przez Aversin - 08-03-2005 o 22:27.
Aversin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2005, 22:24   #7
Gohan Demon
Użytkownik Forum

Gohan Demon's Avatar

Domyślny

up@
thx za odp. ale mozesz mi powiedziec co moge spotkac w tym podziemnym tunelu pytam sie bo jak jakies mocniejsze potworki to wezme wiecej run

stary 08-03-2005, 22:52   #8
Greainnden
Użytkownik forum

Greainnden's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Busz

Domyślny

W Ghsotlandzie znajdziesz: Ghoule,Skieletony,Scorpiony,Demon Skieletony,Giant Spidera,raty,poison spidery,spidery,cave raty. Chyba all.
Greainnden jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania