|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Wrzuć 2 zł a odpowiem ci ;)
|
![]() Witam..
Jesteśmy wszyscy Rodakami więc powinniśmy sobie pomagać ![]() ![]() Ja zacznę Shanheavel (Chyba dobzre napisałem z pamięci ![]() ![]() P.S WYOBRAŻAŁEM SOBIE ŚWIATŁO I TO NARYSOWAŁEM?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Hmm...
Nie do konca rozumiem idee zakladania takiego tematu... do tego typu rzeczy jest temat 'pierwsze grafiki' no ale niech ci bedzie... Miecz jest taki sobie... cieniowania nie widac... dopiero przy powiekszeniu... kolory sa zbyt jednolite, przez co cieniowanie staje sie niewidoczne, a ostrze wydaje sie byc plaskie.... rekojesc nie wyszla ci za to kompletnie... kierunek padania swiatla na nia jest odwrotny do tego na ostrzu, i jest ona jakas nieksztaltna... zwlaszcza jej dolna czesc... Porady: Uzywaj wiecej kolorow, tak zeby prawa strona ostrza byla ciemniejsza, badz konsekwentny w cieniowaniu- jezeli swiatlo pada z lewej strony ostrza, to pada tez z lewej strony rekojesci. I popracuj jeszcze nad ksztaltem, bo rekojesc w dolnej czesci jest zdecydowanie zbyt gruba, i jakas nieksztaltna, ale to chyba przez przesuniecie grafiki w o 1 pixel w dol...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Wrzuć 2 zł a odpowiem ci ;)
|
![]() Dzięki Gtyk właśnie poprawiam ten miecz...