|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() czy ktos mogl by mi powiedziec gdzie znajduje sie ksiazka opisujaca polozenie krypt na ankh?
i czy na 20lv poexpie w kryptach z hmm i gfb(nie na pietrach na ktorych sa vampy, tylko troche wyzej)? czy uda mi sie to samo co na gorze tylko na 25lv? czy na 30lv lepiej expic na guardach czy w kryptach? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() ja ma 11 expilem... ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() Robisz jakiegoś summona i idziesz tam gdzie są larvy i schodzisz na scaraby. Tylko nie schodz na -3 bo są ancient scaraby.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() sir....
ty sie tak nie szczeż bo jeszcze szczeżują zostaniesz ![]() ontopic- dasz rade!! ![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wiec nie odpowiadajcie mi "lepiej isc na dragi" bo taka odpowiedz mnie nie interesuje. @a nieuwazasz, ze taka osoba poprostu lepiej zignorowac? jak by nikt nie odpowiedzial modki napewno by to usunely, jak w innych postach bedzie odpowiedz na tego beznadziejnego posta + jakas sensowna tresc skasowanie tego bedzie dla modkow trudniejsze. Pozniej powstaja 3 stronicowe tematy wielkiego offtopicu, wlasnie przez takie odpowiadanie na debilne posty. Ostatnio edytowany przez Scream - 14-03-2005 o 13:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Ostatnio edytowany przez Averus - 29-07-2009 o 00:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Samodestrukcja
![]() |
![]() Kiedy miałem 20lvl i 30mlvl brałem 3 bp hmm, bp gfb + kilka explo, i expiłem tam na ghulach, skele, shamblerach, stalkerach, scarabach i było około 18k na 1h.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2004
|
![]() Według mnie, mimo że krypty są ciekawe, to lepiej jest siedzieć na guardach, tym bardziej jak możesz przywołać sobie mnicha. Tam na dobrą sprawę w południe jest wystarczająco szybki spawn, ale nie tak szybki, żeby od razu złoić ci skórę. W kopalniach w takich warunkach można wynieść ok. 20k expa w godzinę i dodatkowo ok. 2000 capa łupu, który może być wart ze 4k. Natomiast w kryptach musisz liczyć na gołą gotówke i zbierać brass i viking helmety do sprzedania na darashii, z czego będzie marna kasa.
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Na 25 mozesz dobrze expic juz z fire devilem.
A na tombach zwiedz cale. I z taka sila czarow to ci się najbardziej oplaca bic ghosty stalkery mumie i ghoule omijac shamblery i scaraby, bo duzo wlozysz hmm. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() shamblery wlasnie ratuja sytuacje jesli chodzi o loot bo czesto zostawiaja 2h sword i je oplaca sie bic.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() @Scream
Na 1 poziomie w każdej z krypt dasz sobię spokojnie radę. Zużywając przy tym niewiele run (bo kto wali z hmm do szkieleta ![]() ![]() Na -2 raczej też, z tym, że tutaj musisz uzbroić się w hmm i gfb, reszta wydaje mi się będzie zbędna. Wiadomo summon mógły wspomóc ale exp /2 więc już nie tak kolorowo. Na -3 IMHO ani rusz bez blokera...ale nie o to pytałeś ![]() O reszczie typu: za teleportem nie wspominam, bo tam masz deda na bank i cię to nie interesuje ![]() Na pierwszym - IMO tłucze się jak na rotach, łatwo i przyjemnie w większości robiąc runki i zbierając badziewny loot. [edit] W przypadku..powiedzmy 30+ lvl, zabierz drugiego takiego samego (lvl) sorca i zamiatacie runami po całych tombach do teleportu bo sam nie dasz rady. [/edit] Jak wspomnieli przedpiści nie będzie to zbytnio opłacalne, zdecydowanie na d-guardach, żuczkach zbierzesz więcej kasy...ale i runek pójdzie zdecydowanie więcej :/ Książka...mmm QS sorry :-/
Bez adrenaliny nie ma zabawy ![]() Avatar - in memory of Z. Beksiński ![]() [ ' ] [ ' ] [ ' ] Ostatnio edytowany przez Norrin - 16-03-2005 o 17:38. |
![]() |
![]() |