|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Venore
![]() |
![]() eee... zdeka mały i zawiele niezmieniłeś... no ale spox tylko, że napewno niedadzą takiego do gry...
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() @Up
Nie muszą - jak mówiłem nudziło mi się ^^ |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
|
![]() taki se, ale wydaje mi sie ze to powinno byc w dziale grafiki
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() To przypomina pul sworda pul cluba coś dla sorca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() taki sobie a to powinno byc w dziale GRAFIKI...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Emmm....nie wiem czemu ale mojego posta (a był by to pierwszy koment) nie ma . Trudno napisze jeszcze raz...
Więc: Wygląda to mi na Arabski miecz (zupełnie nie magiczny). Zwyczajny mieczyk z pogrubieniem na końcu. I to ma być Magic ?! Co w nim takiego Magicznego ? Bo chyba nie Wygląd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
1.Powiedz mi w takim razie co jest takiego magicznego w standardowym SoV'ie ? Wygląd ? Bo z tego co ja kojarze to ma tylko ciekawsze stats'y ale jakiś magicznych właściwości to się w nim NIE dopatrzyłem.(Tak troche z tematu ... szkoda że ręczne bronie nie mają jakiś dodat. właściwości typu podpalenie,porażenie,szansa na paraliż itd.itp. jedyne co jest to Poison Dagger [ Zatruwa ] F-Sword i F-Axe [ Daje lekkie światło ] ... straszna szkoda... ) 2.Skąd ta pewność że arabski miecz jest "(zupełnie nie magiczny)" ?? Czyżby znaczyło to że miecze tylko z wybranych krajów mogą być magiczne ? Sorry za ten dział ale nie zauwarzyłem że istnieje coś takiego jak "Grafika" ![]() Ostatnio edytowany przez PacMan - 05-04-2005 o 23:05. |
||
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Poision Dagger - Kiedy ty ostatnio grałeś ? BO od kąd pamiętam to on nie zatruwa.... a i czy ja mówiłem że SoV jest Magiczny ?! Gdzie to przeczytałeś?! .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() @Up
Szybki jesteś ![]() Poison dagger - powinieneś zapytać kiedy ostatnio grałem PG - nigdy - i przepraszam ale się pomyliłem. SoV - Chodzi o to że stwierdzasz - cytuje " I to ma być Magic ?! " Zatem pokaż mi jakiś miecz "magic" bo aż się zastanawiam czego się spodziewałeś ... takiego mieczyka że ci ekran r*o*z*p*i*e*r*d*o*l*i ? Ostatnio edytowany przez PacMan - 05-04-2005 o 23:45. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() Sword Of Love . . . Nie jest Super mega bo jest to tylko przykład jak magiczny powinien wyglądać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: kraków
Świat: danubia
![]() |
![]() Cytuj:
PacMan ma racje powiedziales ze jego sword nie ma nic magiczne a co niby magic sword w swoim wygladzie ma magicznego? (nawetk ladniutki mieczyk Avager~) @topic: sreedni taki miecz juz bardziej by mi to GSa przypominalo niz SoVa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
No magic sword tu się nie zgodze, jak się przyjrzysz to oczami wyobraźni (jeśli ją masz) zobaczysz iskierki (oczywiście nie są widoczne ani zrobione). Iskierki, gwiazdki czy jak to chcesz nazwać, Magic Long Sword znaczy się... MAgic Sword to zwykły miecz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Hmm, to powinno być w dziale GRAFIKI xD . Wygląda troche dziwnie, jak ci sie nudzilo to mogles sie przynajmniej postarac...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Bóg wie gdzie...
![]() |
![]() .......
ludzie nie gadajcie o tym swordzie -.- bo to nie "grafiki" powinni usunonc ten temat ;/
We're the regulators that deregulate ! We're the animators that de-animate ! We're the propagators of all genocide ! Burning trough the world's resources , Then we turn and hide !! ...Proud Member of Metal Militia... ....Hail Metal Militia !! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Up : Na moda to ty sie nie nadajesz...powinni ten temat przenieść do dzialu grafiki.
@topic : taki sobie mieczyk @avager : Twoj mieczyk bije jego miecz
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: Grodzisk Mazowiecki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Miechu Warrior
Profesja: Knight
Świat: Calmera