|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mialem chyba z 5 charków, ale tylko jeden nie hakniety no i drugi którym gram
![]() ![]() ![]() moje postacie to: -Dark Qax, Baleroon na Harmoni (zhakowane) -Moandor of Bloodhills, Shamanix na Celescie (Shamanix zhakowany) -Marco'zo na Astera ![]() Nie wiem co mam robic by mnie nie zhakowali ![]() -NIE WCHODZILEM NA ŻADNE STRONY Z KEYLOGGERAMI -NIE SCIĄGAŁEM ŻADNYCH PLIKÓW NIE DOZWOLONYCH! -MAM ANTYWIRUSA NIE WIEM CO MAM ROBIC ŻEBY MNIE ZNOWU NIE ZHAKOWALI ! PISZTA PLX AHA JAK KTOS GRA NA ASTERZE TO NIECH NAPISZE NA Marco'zo |
|
![]() |
#3 |
Fallen Angel
|
![]() A nie dales komus passow do konta/maila?
Poza tym polecam uzywac jednoczescie Ad-Aware. Wyszukuje i kasuje keylogi i inne smieci w systemie. !!!Uwaga!!! To nie jest antywirus wiec nie kasuj przypadkiem starego.
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: w Domu
|
![]() A moze get free pacc?? Co? Nie logowales sie nigdzie?
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() W gazetce "Hunted" Było coś o hackach. >Link<
A i .... Zmień acca i passa -.-'' ~Stary ![]() Ja przez przypadek zapomniałem Acca, podałem pasa maila i tam wysłali mi nowego Acca ![]()
Ostatnio edytowany przez Markx - 23-03-2005 o 07:38. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: B-wo City
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Moze masz trojana? Nie każdy ejst wykrywalny, a przynajmniej przez około 1,5 tygodnia po wyjściu. Polecam zainstalowanie dobrego firewalla. Jeżeli jesteś w sieci lan ktoś może "podglądać" co robisz na kompie (sniffing?). Co do tego ostatniego to nie jestem pewien bo nie znam sie na tym zbytnio.
Ja na twoim miejscu bym zainstalował firewalla i czekał na połączenie (oczywiście nie włączać przedtem żadnych gadu-gadu, bo udostępniając połaczenie gadu-gadu do sieci możesz udostępnic połaczenie trojanowi). Jak tylko by jakieś nastąpiła to zablokować, skasować.
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zivie
Profesja: Paladin
Gildia: Night Watch
Świat: Trimera
Poziom: 28
|
![]() Cytuj:
|