Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 19-02-2004, 09:24   #1
Lynnlyar
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 12 2003

Lynnlyar ma numer GG 4302652
Domyślny Nieciekawa przygoda.

Juz wiele razy ginalem roznymi postaciami przez zbytnia ciekawosc lub nieznajomosc terenu, jednak moj ostatni zgon mnie troche podlamal...

Moja ostatnia postac to mag (lvl 18-->17, mlvl 23-->22, skills 18/23-->22). Poszedlem sobie do kafejki, aby pograc troche w tibie. Tam niestety musialem od nowa instalowac gre, wiec nie mialem mapki. Zalogowalem sie w okolicach amazonek i 2 godzinki je wybijalem. Zyskalem lvl, mlvl i shielding. Zostalo mi 10 minut czasu, wiec postanowilem wracac. Do Tahis byla dluga droga, szczegolnie ze nie mialem mapki. Klikalem wiec na slepo na czarne tlo mapy. Niestety zle obralem kierunek i wyszedlem troche na polnoc od mostu thais-venore na jakiejs zieleni. Zostalo mi pol minuty, wiec sie wylogowalem.

Mowie sobie: mam pelne zycie, nie ma tu zadnych potworow, wiec nic mi nie bedzie, jak sie tu zaloguje. Dzisiaj przed 9 zalogowalem sie, lecz spotkala mnie przykra niespodzianka... Zalogowalem sie z ok 40 hp, a we mnie walil hunter (skad on sie tam wzial?!). Nawet nie zdazylem puscic sobie uha Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze wylogowalem sie zielony, a zalogowalem czerwony (nie mialem zadnych lagow).

Straty:
1 lvl, 1 mlvl, 1 shielding, p-legs, bp (10 hmmow, ok 400 gp, noz [zawsze uzywam do treningu]), ochota do gry...
Lynnlyar jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-02-2004, 10:39   #2
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Tak to jest ....wylogowuj sie na mostkach i w pztach a nie na bujnej zieleni....Kolo mount sternum (gora z cycami) jest reps albo 2, albo 3 hunterow...tam sie musiales wylogowac .Dales logout a hunter cie zaczal atakowac i powstal blad gry - ty myslisz ze sie wylogowales a postac dalej stoi.Po pewnym czasie dostala kicka...
stary 19-02-2004, 16:45   #3
Selus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 08 2003

Selus ma numer GG 1060776
Domyślny

Jaki z tego morał? ze nie trzeba grac w kafejce ze nie mozna polegac na mapce i ze nigdy nie mozna klikac w slepo
Selus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-02-2004, 20:51   #4
zeus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 11 2003

Domyślny

Raczej wykluczam, ale moze ktos gral twojom postaciom, tak samo jak mojom?(nigdy wiecej nie grajcie w kafei. A jak gracie to mówcie na tibia.com, ze jestescie shakowani, a dostaniecie nowego acounta)
zeus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania