|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Tak byłem dzisiaj sobie na beholderkach
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: K-ce
Stan: Aktywny gracz
Imię: Minor Warrior
Profesja: Knight
Gildia: nIE MA :p
Świat: Refugia
Poziom: 40
Skille: XX/XX
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() NO muj kumpel taż walczył na beholderkach i przez takiw ostatnie westchnienie zginoł
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Zawsze, gdy sie zaibja potwora przyzywajacego summony, to jego summony gina. Tak jest np. ze slimami. Nie trzeba wybijac calej zgraji, wystarczy tylko ten jeden slim i juz reszta pada.
Re down: Nie, nie czytalem. Tak aqrat sobie posta napisalem, nie wiedzialem, czy trafie tematem, czy nie... A jak sie trzyma te potwory na dystans, to nic nie zdaza ci zrobic, a jak sa ta szkielety, to tym bardziej (no chyba ze ten szczegolny przypadek, gdy gosciu padl)
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Marred? Czy czytałeś te 2 posty na góże? Jak nie to przeczytaj. Po przeczytaniu- i nie myslisz, że pomyliłeś posty ? Nie jest mowa o tym (no może w pewnym sensie), ze jak sie zabije potwora przywołującego summony to wszystko pada, tylko ,że jak zabijesz te potwory(które summonują)to ów summony zanim padną mają jeszcze żądzę krwi i zemsty (oczywiscie to są takie śmieszne przypadki, kiedy tak sie dzieje)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Takie ostatnie westchnięcie jest beznadziejne. ja se zabijałem matke slima i podszedłem jedną kratke do góry w tym momencie matka padła a jej synek podszedł na ukos i mnie walną za 10 Hp, przez niego gdy skonczylem expic zostalo mi 2 Hp i pk mnie zabil, a tak bym mial 12 hp i zdozyl bym kumpla zawoloc który był kilkanaście kratek odemnie(ale nie widzieliśmy się).
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() KOCHAM BH
![]() ![]() Manowar Do'Urden, jeszcze Valoria "PKK, Thiefkilling... yeeaaaah ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Jak się zabije huntera to czrna owca odrazu zdycha a nie chodzi przez chwile.Pewnie dlatego że nie może atakować.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() A ja zauwazylem ze jak potworka zabiles to tez ma ostatni oddech-za kazdym razem jak juz walne OSTATECZNIE potworka to on rpzez kilka chwilek ma 0 hp i stoi w miejscu...Najdziwniejsze ze raz tak stal, uderzyl mnie i zginal... Dobrze ze to byl tylko troll bo jakby DL mial OSTATNI ODDECH to by duzo osob zalapalo deda
![]()
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2003
Imię: Magnifikus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Falling Star
Świat: Danubia
Poziom: 90
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
Co ma hunter do czarnej owcy? moze jak walisz gfb w huntera to przypadkiem owce trafiles... Bo bynajmniej Hunter nie przywoluje czarnych owiec :rolleyes: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() dziiaj poszedłem sbie z kumplem sorciem (ja druid) obaj po 41 lvlu z war hammrami pozabijac bh, pednego razu bh przywolał kilka szkieletów a po zabiciu tego bh miałmem chyba 80 hp ale że jest ten "ostatni oddech"
to przez te szkielety zamiast 80 hp miałem 20 ale to szczegół ![]()