![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() Chcecie Hg ? To macie
![]() http://rapidshare.de/files/984370/Hg_hunt.rec.html Milego ogladania. Exp: 1 Godz. Zrobiony exp: 8k+ Loot: 500 gp + 2 gwiazdki ( throwning stars ) Poszlo runów: 0 ![]() ..:: POZDRO ::.. ![]() Ostatnio edytowany przez Kryształek - 24-03-2005 o 10:26. Powód: Niechciany usmieszek :P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() sciagam, jak obejrze dam edita
Noi czym tu sie kur..... podniecac ze jestem pierwszy???? @edit: filmik nawet spoko tylko z enudny bo na poczatku nie bylo zadncyh potworow... zreszta dla mnie hg to nic takieg bo expie tam nacodzien xD ale mam takie pytanko: na c*** ci c arm k legi w helm skoro jestes palladynem !?!?!?!?!?!? ja widzialem palka na 61 lvl ktory solowal demona Z PLATE SETEM rozumiesz? solowal i o zabil ofkrozzzz. ja sie tam nie czepiam, rub co chcesz no ale po co capa tracic
Ostatnio edytowany przez Maly =] - 24-03-2005 o 10:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: Ab'dendriel
![]() |
![]() Wlasnie zabieram sie do oglodania
![]() mam nadzieje ze bedzei ciekawy i zze bedzie pokazana droga wyjscia z HG ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2005
|
![]() Już ściongam jak obejrze to dam edita
Ps.Niedugo Zamierzam sie wybrać na HG i to mi sie może przydać ![]() @edit Nawet Fajne Gz Expa Gz HG ![]() Ostatnio edytowany przez Sweyer - 24-03-2005 o 12:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
skoro uzywa to jego sprawa, a jezeli uzywa to jak mogles nic nie widziec ? btw spoko film ![]() jaki serv ? Aha i ten kto sie tam eq czepial daj sobie spokoj, chyba kazdy woli chodzic w czyms takim niz w p-secie nie ![]() prawda traci sie 'troche' cap ale nie wsztska a roznica miedzy tym a p setem jesr niewielka <w cap ofkoz> |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Czudec
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
![]() |
![]() - Kto Polak?
+ Ja, ale nie dam ci eq ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie fajny film ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Film spoko naprawde, i good ze pokazales jak sie wydostac ;P tylko ze przez to ze uzywasz GG to nic nie wiedzialem prawie
![]()
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() xxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio edytowany przez 245301 - 03-01-2010 o 12:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() -------------------------- Cytuj:
------------------------------ Cytuj:
I tu się z tobą godzę, nie dawno miałem P-seta i jak jakiś pk ( np. 18 knight ) mnie lał po 10+ a teraz mam te eq ( za własną kase się dorobiłem ) ot teraz nic mi nie sieka bardzo pomogło i jestem z tego dumy i zadowlony ![]() ![]() --------------------------- Cytuj:
![]() ![]() ![]() Monki ). Dzięki za Dobre słowa ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kryształek - 24-03-2005 o 15:16. Powód: Literówki i cyctaty :) |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Świat: Selena
Poziom: 18
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Film jest dosyc fajny ale zrób sobie lepsze skille stracisz troche czasu ale warto
![]() |
![]() |
![]() |