|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam! Chciałbym wam przedtawić jeden problem ( Ile ja już tych błędów CipSoftowi wytykam
![]() PS do modków: Czy będzie robiony konkurs na moderatora? Jak tak to kiedy? Można wiedzieć? Pozdrawiam Kaczi
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Na emeryturze...
![]() |
![]() Mi tez to nieodpowiadalo, ale cuz trzeba sie z tym pogodzic.
Moze kiedys zmiena to na "God of the game", ale to jest watpliwe...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Nom! Powinien byc God of Game! Dobra uwaga! Z drugiej strony to chyba oczywiste ze god to oznacza god of game! Ale jak jakis gosc bedzIe nowy gral to moze sie wkurzyc!
Jestem 1-szy! Hahahha! ME EVUL ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() [quote=NCrash]Nom! Powinien byc God of Game! Dobra uwaga! Z drugiej strony to chyba oczywiste ze god to oznacza god of game! Ale jak jakis gosc bedzIe nowy gral to moze sie wkurzyc!
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up:
Po pierwsze: Pierwszy nie byłeś ( Chociaż nie wiem co Ci to dałoby) Po drugie: Trochę Ci nie wychodzi cytowanie. Ale ważne że mnie popierasz. ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The Witcher
|
![]() Co ma piernik do wiatraka ?
Dla jednych Bogiem może być Chrystus, dla jednych Szatan a dla innych sokowirówka. Można mieć jednego Boga a można mieć ich 40. Nie możesz innym narzucać swoich poglądów. Jak ktoś sobie wymyśli, że jego Bogiem będzie Tibia to jego wola ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Jak by nie patrzec CIPowie w Tibi SĄ bogami - moga cie zabic badz nagrodzic. Nie sadze jednak zeby wywyzszali sie nad poziom Szefa, ale w grze moga sie za nich uwazac
![]() Hmm.... po swietach jeszcze nie moge normalnie myslec. Grą, gra, grę - jaka roznoca??
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Wszystko jest ok, cipowie sa bogami tibii. Moga wszystko widziec, wszedzie wejsc, kazdego zabic, wyslac na wiecznosc do piekla (ban), itp. W koncu to oni stworzyli tibie i oni sa w pewnym sensie jej bogami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() ROTFL! No to sie usmiałem! Większych problemów to nie macie? ;-)
Ja na szczęście nie mam niczego co mnie ogranicza, nawet jakichś zapyziałych Tibijskich bogów ^.^ Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 29-03-2005 o 08:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nieobecny.
|
![]() Może zaczniesz rozróżniać RL od gry?
@Dobo: Jest całkiem sporo takich rzeczy, ale to przy innej okazji :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
Po drugie, konkurs na modków będzie, ale dopiero jak tacy jak Ty, którzy ciągle się pytają kiedy będzie wyemigrują bo inaczej by zaspamowali temat...
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra przyznaje wam rację, może za bardzo się czepiam ( Na pewno
![]() Prosiłbym modków o zamknięcie tematu, bo już żaden post niczego nowego nie wnosi. Uświadomiliście mi, Opierniczyli za temat ![]() Więc możnaby już zamknąć?
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 29-03-2005 o 18:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() @TOPIC: dla mnie to raczej bluźnierstwo nie jest, ja sobie moge napisać na czole jestem bogiem muszli klozetowej, i co też uważasz to za bluźnierstwo? Rydzyk się znalazł... Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Wufei - 29-03-2005 o 15:44. |
||
![]() |
![]() |