|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Im więcej sie gra tym ważniejsza częscia dnia powszedniego staje sie TIbia, tak ważną ze zdarza sie o niej [przynajmniej mi] snić. oto jeden z moich snow
![]() Wracałem do któregos z miast po huncie i zaczli mnie atakowac pk. zaczelem uciekac i po drodze spotykałem martwe ciała graczy których zapewne napastnicy musieli wczesniej dorwac. jako ze był to sen to nie miałem lagów ![]() wpiszcie swoje sny. moze niktóre bedą prorocze, oby mój takim nie był ( : |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() ja tam o tibi to raczej nie śnie...
nie jest one dla mnie az taka wazna
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() wczoraj mi sie snilo ze CIPowie stworzyli nowy serwer o nazwie Marl . oby byl proroczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Śniło mi się że się wpakowałem solo na kilka demonów... reszta snu jest chyba oczywista, kilka dni później miałem kicka na demon huncie i zgon...
P.S. Jak mi się zaczęła śnić Tibia to zrobiłem kilkudniowy odwyk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() A ja jestem jak w Matrixie-nie wiem co jest snem a co prawda czasem...
Ale wydaje mi sie ze mialem 2 sny o Tibii... Jeden to po tym jak bylem w Elvenbone i z daleka widzialem draga-to snilo mi sie ze u niego bylem i mam jedynie przeblysk(cos w rodzaju OBRAZKA w umysle) ze stoje na zoltym i strzelam w niego z SD... A drugi to jak mnie sPKowali-kilka razy powtarzala mi sie w snie ta sytuacja-lowie rybki, podchodzi gosciu-LUP!LUP!LUP! klikam zeby isc do miasta na minimape, ide, to samo uczucie w brzuchu(tak jednoczesnie lekko i ciezko w zoladku jak cie pk atakuje-macie tak?) i nagle czarny ekran i sie budze...
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() dokladnie tak. jak atakuje pk to ta niepewnosc i takie dziwne uczucie w zołądku....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() Ja juz nie mam snów o tibii ale kiedys mialem :O
Otóż ciagle sniłem o tym jak zabijam trolla ze spearów, nawet nie musiałem zasypiac, bo gdy tylko zamknąłem oczy ukazywała mi sie scena wymieniona wyżej. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Jak ci się śni ciągle to samo to oznacza, że możesz mieć kompleks albo coś cię dręczy.
Ja miałem o forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Mi jesli sie sni (a ostastnio jest to coraz czesciej) to sni mi sie to, co robie an codzien w Tibii, czyli bicie cyckow i bh'ow, robienie runow, lowienie rybek.
Raz mi sie tylko snilo, ze mam pacca, ale to byl fajny sen ![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() HEHE... mi się kiedyś sniło że mnie gonił wielki rotworm
![]() Nie dogonił mnie bo się obudziłem... Na następny dzień doszedłem do wniosku że to już jest przesada żeby mi się Tibia śniła ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Olsztyn
|
![]() OMG, ludzie czy wyście oszaleli? Śnić o Tibii. Ja na waszym miejscu udałbym się do jakiegoś psychologa, albo przestał grać na jakiś czas. Ja jeszcze nigdy nie miałem snu o żadnej grze. Toż to normalny koszmar-goniący PK w śnie, czerwony pasek życia czy 0 UHów, a dookoła demony
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: WWa GRCHW
|
![]() Cytuj:
@ bicia cycków to ja wole sie bawić niż bić... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja keidyś miałem jakiś zbłąkany sen,a le dokładnie nie pamiętam co w nim było. Poza tym nie ejstem tak uzależniony by śnić o tibii. Gdy śnicie o tibii to radzę zrobić np. tygodniową przerwę (no chyb a ze masz PACCa
![]() ![]() Aha już wiem. To było za czasów gdy miałem 1 upomnienie ![]() ![]() Więc to raczej o forum niż o tibii. Ale tematy podobne. RE N3m3z!s - no takie sny to rozumiem, a nie jakaś tibia. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() nie wydaje mi sie zeby sny swiadczyły o uzależnieniu przeciez co i rusz snia sie jakies głupoty. rzadko zdaza sie sen o rzeczywiscie istotnej sprawie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
|
![]() Hahaha. Ja rozumiem żeby śniła sie jakaś ładna pani (pan dla żyjących inaczej
![]() ![]() Haha rozbawił mnie ten temat.
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() kiedys jak po updacie serva byly nasilone hack a ja jeszcze zginolem w taki dzien w nocy snilo mi sie w ide w tibi a tu mi sie moaj postac pojawia na srodku duzo napisa hacked i moja posatc sama chdozi i idzie w kolko lawa i zamki jakies takie rzeczy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Cytuj:
Jeśli teraz ktoś napisze jakiś komentarz w stylu "idzcie do psychologa" to wlepiam upomnienie.
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() No i dobrze Zag. Śnić można o wszystkim, niebezpieczne jest kiedy dany sen powtarza się często, ale takie sny o Tibi od czasu do czasu są zdrowe. A jeśli udaje wam się zapamiętać jakieś sny to też świadczy że nie jesteście jacyś chorzy, więc wszystko jest ok.
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Bez kitu to juz jest pewien stopien nalogu wiec lepiej uwazajcie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jest nałóg !!! (ale miły naług)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |