![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Fantasy
![]() |
![]() www.battleon.com Polecam grę w czasie robienia runek lub save.Robisz lvl. questy kupujesz itemy ratujesz ludzi.Fajna gra. Możesz kupić tak jakby pacc.Ja mamm 35 lvl.
|
![]() |
#3 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Sam gralem swego czasu podczas trejna.45 lvl plx
![]() Ostatnio edytowany przez Ashlon - 21-01-2005 o 23:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
Lokacja: Bieruń
![]() |
![]() Grałem w to. Miałem 64lvl ale już w to nie gram. Toch nudne jest ciągle klikać atack.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Knurów/k.Gliwic
|
![]() Ja tez tak sobie z nudow w to gram od niedawna bo sie nudze jak te runki trza robic, ale gierka przynajmniej fajnie wyglada
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() ja mam 40 lvl i mi sie znudzilo ;p grafika fajna, ale dobilo mnie jak mialem glwoe wojownika a zbroje roza w kwiatki ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() 45lvl. Gram rzadko
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: B-Stok, Eternia, Venore :D
![]() |
![]() 63 lvl. mam ale w to nie gram, monotonne jak juz ktos wczesniej wspomnial klikanie w atack i ten caly "adventuring"
•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°Ta t0 '/35T3/\/\ jA•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•° Name: Napalona Nastolatka ![]() Ehh|~Retired~|Lol hacked ;/ New Char: Name: Mefiereq Voc: Paladin Account Status (?): Pacc ![]() World: Eternia ![]() ![]() ![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Conquer plx ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 44lvl Vamerian | Vampire Slayer
Gra Kul( ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() up:
Niby jak macie sie spotkac ![]() Cytuj:
Ja sam mam 34 lvl i czasami w to gram podczas klepania runek ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() hehe nawet fajna gra tylko nie wiem gdzie expowac a moze jakis quescik ?? oczywiscie frogzard hunter part 1 wykonalem
![]() ![]() a tak btw jaki byl najsmieszniejszy stworek z jakim sie biliscie ??? bo ja sie bilem z jakims D.R.O.U.S czy jakos tak taki kolorowy szczurek ![]() PS. mam 21 lvl i moje eq ![]() zbroja : DragonSlayer (wiem ze nie moge z tego bic bo nie mam dragonslayer questa ale tak dla checy fajnie wyglada) bron: Axe of Radiaxe lub Energy Flail (cos se lepszego kupie a te energy flail to jak szlem se bic Demon Cata bo chcialem zrobic Palladin Questa zeby byc pallek ![]() ![]() ![]() tarcza: Shield of Darkness Zwirz: Dark Wolf ![]() czyli mozecie mi powiedziec jakie stwory trza klepac na Palladin Quescie i gdzie expowac plz ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() jej mam juz 10 level i slayer armor
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Just Lca
Stan: Na emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exSunblade
Świat: Furora
|
![]() Hehe ja też w to gram od wczoraj bodajrze
![]() I'm "ivul" vamp slayer ![]() Zbroja rużnie: Frogzard Rider Armor jak potwór z light wali Dragonslayer to tak jakoś ![]() I of corz vamp slayer arm ![]() ![]() Shieldy to zależnie od potwora: Wodden lub Dark lub Energy Wepony to też zależo od potworasa: Fire Blade Ice Blade Axe of Radiance Darkhammer Energy Flail Water Ballon Luncher Pecik to Dark Wolf ![]() Lv 26 More Life Potions Plx ![]() Nick Xehe ![]() Kooooorrrrddddeeee normalnie można się wqurzyć jak walczysz z 19lvlowym potworem który ma 460hp zużywasz na niego 2mana fluidy i 1 life fluid zostaje mu 13hp i DED!!!!! ![]()
Ostatnio edytowany przez Xehe - 19-01-2005 o 14:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() yy skad jestes vamp slayer ?? bo ja tez chcialbym byc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Przed próbą wykonańa tego questa należy zakupic jakaś bron/czar na podstawie Light oraz 15/20lv
No to tak Klikamy na News pod Go Adventuring Klikamy Let Me Do It Klikamy tego gościa najbardziej po lewej Klikamy Become a Vempire Slayer Klikamy Quest Take the Quest No a potem trzeba ubić jakiegoś potworka wylosować odpowiednią liczbe i ubić vampa ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Nice. Zaczelem 4h temu grać.
The Mage Anthriell Lvl 16 Weapon: LongBow Armor: Energy Plate Shield: Energy Shield Pet: Dark Wolf |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() tez juz jestem ivul vampire slayer mam rozne giciarskie bajery ale mnie dreczy jedno tyciutenkie pytanko dlaczego moge special chwytami (tymi seryjkami) bic tylko Undeadow ??
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm... moze dlatego że ivul vamp slayer spcjalizuje się w anihilowaniu vampów,undedów i warewolfików?:> po prostu ta umiejętność działa tylko na undedów i tyle
![]() Muhhahaha zrobiłem Pall quest tylko szkoda że nic mi to nie dało;/// (300exp do 20lv^^) A tak btw. jakimi spellami dysponujecie i jakie skille macie?:> (ja swoje dopisze za jekieś 20min ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Dragon Slayer
Your Class Level: 0 ![]() Ze spelli mam tylko: Lighting Ray of Light Hail Storm Edit: You are now level 23 ![]() Ostatnio edytowany przez Iris on Eternia - 19-01-2005 o 20:37. |
![]() |
![]() |