|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2005
|
![]() Mam pytanko. Czy mozna miec domek jesli niema sie PACC?? A !! I czy mozna isc na demony bez PACC?? Mój kolega uwaza ze bez PACC nie mozna miec ani domku, ani isc na demony !!!
![]() Na screenach na tibia.pl i nie tylko widzialem ze mozna isc na demony bez PACC, ale nie wiem jak jest z domkiem!!! Mozecie mi pomóc?? Z góry dziekuje !! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Na Demony bez PACC nie pojdziesz... Najsilniejszy potwor dla FACC to Warlock. Domku nie mozesz miec bez PACC, ale mozesz wchodzic do domkow jak cie zaprosi do niego jego wlasciciel.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Gdzie widziałeś że można iść na demony z facc ? (daj linka chętnie pójde)
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2005
|
![]() ale demony sa na Edron a tam moga wchodzic tylko ludzie z PACC, tylko ze Warlock tez jest na Edron. A dlaczego nie pojde na demony bez PACC??
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Imię: Angel of Might
Profesja: Druid
Świat: Eternia
Poziom: 35
Poziom mag.: 56
|
![]() Cytuj:
Sam sobie odpowiedziales - dlatego, ze demony sa na Edron, a tam moga wchodzic tylko ludzie z Pacc ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Warlocka możesz jeszcze w MOLTS spotkać, tam też możesz _zobaczyć_ Demony (Facc area). Domku posiadać na własność nie możesz. Możesz dostać Invete do niego.