![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2005
|
![]() Czesc!
Postanowilem sie wybrac na Dragon Lair. Udzial wzieli: -Pytex(48Rp) -Destructor Strike(91Ek) -Morana Ivan(28Ed) Oto Link:http://rapidshare.de/files/1548326/Dragon_Lair.rec.html |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Sulechów
![]() |
![]() Nastepnym Razem mow dzien przed ze idziemy na hunt aa nie na szybkiego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2004
|
![]() hyba zly link podales bo pisze ze nie moze znalesc strony
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() chyba raczej nie umiesz sciongac haha......-.-
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2005
|
![]() Z 1 Dlem jakos nieporadnie wam poszlo (jedni wala w smoka drudzy w Dla)
Wogole jakos wolno ginely ,ale czego mozna sie spodziewac po elderku 28 i palku 48 (chociaz ten w sumie jescze moze być).Chcialbym jescze skomentowac wyczyny Knighta.Niewatpliwie łamał on kanony sztuki walki rycerzem(ganial jak szalony za nim gdy ten byl na redzie) jednak ja znajduje tu pewne uzasadnienie a mianowicie bardzo chcial zobaczyc loota pierwszy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Cytuj:
No i czego można się spodziewać, po 91 knighcie, przecież to low lvl -.- Ta, niech zostawi dl'a na redzie, a jak się podleczy szybkie combo i palek i sorc zobaczą You are dead, pozatym knight też expa zbierał, a propo loota to knight tam traci najwięcej, więc chyba ma prawo pierwszy zobaczyć. OnTop: Filmik mi się podobał, tylko troche mało dista masz hyhy xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2005
|
![]() PO pierwsze knight jak jest z zaufanym teamem to nie biega za Dlem bo tak sie po prostu nie robi.I tak nie zatrzyma dla poniewaz na redzie biega on chaotycznie(juz nie atakuje tylko ucieka) i wtedy sie go nie blokuje expa za duzo nie zlapie a straci w hu.. uhow biegajac po ogniach i przymujac kolejne falki.Ponadto jezeli zacznie za nim biegac to kulki bede szly nie tylko w niego(bo dl pewnie bedzie biegl do tych 2 strzelajacych) ale i w caly team a jakby se stal daleko to by caly ogien przyjal na siebie a palek i drut spokojnie by dobili.Ale ja znam destruktora i on doskonale o tym wie po prostu sie pewnie tak umowili ze on bierze loota i nie chcial zeby go oszukali wiec musial pierwszy zobaczyc Dlka
Ostatnio edytowany przez Komi - 03-05-2005 o 14:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2005
|
![]() Ten Knight co dzisiaj z nim bylem na dragon lair jest noobem i thiefem.Bylismy na gs huncie i mnie za***al i bohy mi zabral (i to niby kolega)a po drugie huntuje mnie za to ze nie chce sie zamienic postaciami tego pallka za jakiegos po***anego druta KNIGHT NOOB DESTRUCTOR STRIKE NOOB AND THIEF NIE ZADAWAC SIE Z NIM OCZYWISCIE CI CO GRAJA NA TITANI CYA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
|
![]() Filmik spox , niezle szlo ...Ale Destructor knight noob.***ac pedala , dostanie kiedys w******* ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny gracz
Imię: Latimerid
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Oath of Revenge
Świat: Titania
Poziom: 60+
Skille: PoCoMi
![]() |
![]() PYTEX to prawda Destructor~~ to noob...Niby twoj kumpel a zabil , sthiefowal i teraz nadodatek udaje ze nie zabral bohow Hmmm...Noob ?
Edit : A tak poza tym to film fajny gratz ![]() Edit 2 : Komi masz racje znam cie wiec widac ze gra knightem to nie jest latwa gra , wiec zgadzam sie z toba w kazdym zdaniu tam XD , jezeli nie wiesz kim jestem to pogadaj z LATi~ XD
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() Wiecie moze ten knight to nie noob ale poprostu inny owner gral nim i nieznal cie i zabil ;]
|
![]() |
![]() |