|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Kopalnie są koło Kazz (na mapie takie czerwone kwadraciki
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Tutaj masz zaznaczone osławione kopalnie
![]() ![]()
![]() |
#4 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Jest jeszcze 6 kopalnia.
Na zachód od tych leżących najniżej
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
|
![]() O! Zawsze słyszałem tylko o 5 kopalniach, to nawet nie szukałem szóstej; ale zaintrygowałeś mnie i w najbliższym czasie postaram się zwiedzić tamte tereny. Czego się można spodziewać? Mniej więcej tego samego, co w pozostałych?
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Oho skorzystam z tego tematu i pozwole sie spytac(temat pyta o cos podobnego
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Przez kopalnie raczej się tam nie dostaniesz. Wejdź od góry do The Big Old One i gdzieś na środku skręć w lewo. Dokładnej drogi Ci nie podam, ale trzeba pokręcić się jaksiniami-zawijasami, by pójść do Kazo.
![]() |
#8 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Kolo tych dwoch kopalni na samej gorze jest taki zolty "-".Widzisz?Taka zolta kreska ("-").Tam jest wejscie poziom wyzej, potem schodzisz nizej i jestes kolo wejscia do kaz!
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Nikt nie powiedział, że w kazz też są kopalnie z dwarfami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() a mowiac o kopalniach to gdy zwiedzalem bodajze 2 to na samym dole byly zamkniete drzwi z guardami i soldierami.I tam trzeba klucza ale czytalem gdzies na forum ze sa tam gdzies drzwi ktore mozna bez klucza.Czy istenija takie drzwi???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Cytuj:
Co prawda jest to temat ze zdjęciami, ale jest tam napisane, któe drzwi można otworzyć bez klucza. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Zwiedziłem głębokie zakątki kopalni, ale na nic takiego nie natrafiłem. W jednym miejscu jest bramka doświadczenia, ale więcej o niej nie powiem, bo to jest quest, a o questach nie rozmawiamy.
![]() |
#13 |
eX Moderator
|
![]() @Master magi: jest miejsce, gdzie są guardy i soldiery i trzeba klucza. Natomiast nie przypominam sobie (czyt: jestem prawie pewny), żeby były gdzieś drzwi bez klucza. Chociaż tak po prawdzie są takie drzwi ( w dwóch miejscach), przez które można przejść bez klucza, ale za to niedogodnością jest to, że przez jedne możesz przejść mając xy lev, a przez drugie mając xz lev (żeby już nikt się nie przyczepił, że daję wskazówki do questów
![]() @eerion: zwiedziłem tą szóstą jaskinię, no i niestety, zaliczyłem deada. Jeśli też tam byłeś, to wiesz, o jakim miejscu mówię ![]() EDIT: długo się męczyłem z tym postem, bo w międzyczasie gram w Tibię, i nie zauważyłem, że doszły dwa nowe posty, no ale w treści tego już nic zmieniał nie będę)
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Cytuj:
1: to nie jest "sam dół", najgłębsza kopalnia ma 7 poziomów 2: można je otworzyć kluczem 3802 (specjalnie sprawdzałem w regulaminie czy podanie numeru klucza nie jest zakazane i w momencie pisania posta tylko podanie lokalizacji było ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
![]() |
![]() W tej drugiej na polnoc kopalnii po 1) jest tam taki gosciu nie pamietam jak sie nazywa ale co on sprzedaje??
2)co jest na 2 poziomie?? Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
eX Moderator
|
![]() 1. Nazywa się Durin. Nic nie sprzedaje, z tego co się orientuję.
2. W kopalniach jest mniej więcej taki podział: I i II poziom: dwarfy, roty, posion spidery III poziom: dwarfy, roty, poison spidery, dochodzą soldiery IV poziom: dwarfy i roty rzadziej, soldiery, sporadycznie pojedyncze guardy V poziom: zasadniczo guardy, towarzyszą im soldiery, zdarzają się slimy w niektórych jaskiniach VI - VII poziom: guardy all around ![]() ![]() ![]() W jednej jaskini można zejść do VIII poziomu, ale tam nic nie ma...
![]() |
#17 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() ehh raynold.
Za daleko łazisz. Mniej więcej to miejsce kojarze Byłem tma z kumplami jeszcze na liberze. o ile pamiętam dokładnie to my szliścmy przez drzwi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
![]() |
![]() Poszlem sprawdzic i nie nazywa sie ten gosciu Durin (dwarfy mowia "Hail Durin" ) tylko Burdrik, wiec po co on jest??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
eX Moderator
|
![]() Ech, sorki za wprowadzenie w błąd. Głupio mi
![]() ![]() ![]()