|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
|
![]() Pewnego ranka usiadłem sobie przed komputerem w nadziei ze zrobie 10k expa włączam gre robie 10 kroków i mi wyskakuje błąd.
Debug assertion in line 636 i tak jeszcze jest pare linijek tego błędu Jakoż kolega mi opowiadal ze miał identyczny błąd postanowilem zrobic tak jak on i przeinstalowac tibie.Tak zrobiłem przeinstalowalem ale dalej ten sam błąd.o0 Postanowilem sciągnąc clienta ze strony.Tak tez uczyniłem...po zpaczowaniu ![]() odpalilem nowo zainstalowanego clienta...dalej bug! Sciągnąłem wersje 7.3 i postanowilem ze mi sie ...update'uje i bedzie OK...ale dalej nic...kompletnie nie wiem co robic;/ pomozcie gg: 1322411 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny gracz
Imię: Licom
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Narazie zanda
Świat: Selena
Poziom: --
Skille: ---
Poziom mag.: --
|
![]() Cytuj:
hmmm.... Ja chyba juz wiem co ci się dzieje.Napisz mi jeszcze raz co po tym błedzie robi ci się na pulpicie> Jest jescze jedno rozwiązanie przeinstaluj windowsa albo sciagnij uaktukalnienie do antywiruna POWODZENIA ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A ja bym radził przestać używać tibia gg xD TibiaGG wywołuje tego typu błędy. Jeżeli z niej nie kożystasz to nie wiem co to może być. Zostaje reinstalacja sterowników, directX'a ale wogle format.