Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-05-2005, 23:18   #1
Trzamikraka
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: Olsztyn

Profesja: Royal Paladin
Trzamikraka ma numer GG 7930392
Domyślny Najlepsza miejscówa na...

No więc chodzi o jak najlepszy exp i nabicie szybko levelu chodzi mi o wyspy takie jak darashia czy edron czy gdzies tam jest jakiś porządny exp dla knighta 24 lvl i skile dos skromne 53/49 gdzie mozna zarobic level nie chodzi mi o jakies silne potwory tylko jakies na których nie ma strat w uhach a jest dobrze prosze o dokładne opisanie mi tych miejsc bo sama mapa respamu mi niewystarczy :/ a sam sie zabardzo nieorientuje a wyspy te dlaego ze niema tam tak dużego tłoku z góry thx pozdro..
Trzamikraka jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-05-2005, 13:43   #2
Cursed Sinner
Użytkownik forum

Cursed Sinner's Avatar

Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Kazz

Domyślny

Hmmm... masz pacc więc masz trochę możliwości. Moim zdaniem dorób sobie dla bezpieczeństwa te 55/55 i śmigaj z shieldem i k axe, fs, czy d hammer co tam trenujesz...shielda pewnie masz coś koło drag, k set w helmet i możesz latać na Cyclopolis. Cyce i guardy będziesz spokojnie mielić na full def i przy okazji trening. Loot zbierzesz spory i exp szybki bo resp daje czasem popalić.
Cursed Sinner jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-05-2005, 13:48   #3
Berials
Użytkownik Forum

Berials's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
Domyślny

re: UP

Chyba troche z tym cyclo przesadziłeś. Sądze że na takich skillach nie da rady pojedynczemu guardowi nawet, a cyce będzie dość powolnie bił , a tam dobrze jest je mieć na pare hit'ów.

re: topic

Ja polecam Larvy, sporo się ostatnio o nich mówi, poszukaj na forum napewno znajdziesz pare tematów o nich.
Berials jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-05-2005, 13:53   #4
Cacuss
Użytkownik Forum

Cacuss's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2005
Wpisy bloga: 6

Domyślny

No zeczywiscie z tymi cycami troche przesadziles
Larvy to dobry pomysl... ja takze polecam ghostland jak nie ma ludzi a ty jestes dobrym graczem mozesz nawet 10kexpa nabic przez okolo 1:30h
Cacuss jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-05-2005, 15:43   #5
<(CeZaR)>
Użytkownik forum

<(CeZaR)>'s Avatar

Data dołączenia: 03 05 2005

<(CeZaR)> ma numer GG 5384838 <(CeZaR)> ma login Tlenu cezar-15
Domyślny

Najlepszym wyjściem wedlug mnie jest doskillowanie do tych 65/65 (bo takie powinienes spokojnie miec) i wtedy z bronia dwuręczną śmigać na cyclopolis.
To będzie na tyle
<(CeZaR)> jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-05-2005, 16:06   #6
Stomil
Użytkownik Forum

Stomil's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Olsztyn

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez <(CeZaR)>
Najlepszym wyjściem wedlug mnie jest doskillowanie do tych 65/65 (bo takie powinienes spokojnie miec) i wtedy z bronia dwuręczną śmigać na cyclopolis.
Puknij sie w glowe czlowieku ! na 24 lv ze skillami 65 65 i dwureczna bronia na cyclopolis?! Ty wiesz co piszesz? byles tam keidys?Bo mi sie wydaje ze nie.....na takim lv to mu na 1 cyca uh bedzie szedl z dwureczna bornia a jak wiadomo na cyclopolis wychodzi po 5 na raz.....wyslasz chlopaka na pewna smierc.
Stomil jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-05-2005, 16:51   #7
Vermyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Kathmandu, Nepal

Imię: Vermyn
Profesja: Elite Knight
Gildia: Core
Świat: Lunara
Poziom: 85
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stomil
Puknij sie w glowe czlowieku ! na 24 lv ze skillami 65 65 i dwureczna bronia na cyclopolis?! Ty wiesz co piszesz? byles tam keidys?Bo mi sie wydaje ze nie.....na takim lv to mu na 1 cyca uh bedzie szedl z dwureczna bornia a jak wiadomo na cyclopolis wychodzi po 5 na raz.....wyslasz chlopaka na pewna smierc.
Lol, da rade... a jak nie umiesz lure pojedynczo to zycze powodzenia z 5 cycami...
Vermyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-05-2005, 13:31   #8
khazad
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam

Domyślny

trenuj, trenuj i jeszcze raz trenuj. z twoimi skillami to najlepsze co ubijesz na dara to minosek... nawet scarabowi nie dasz za bardzo rady

Hail Mahakam!!!

khazad jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania