|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
![]() |
![]() mam takie pytanko kiedys jush zalozylem taki temat i wtedy mi powiedzeiliscie zeby lepiej nie isc!!(posluchalem sie i niezginelem po jak mialem isc 1 minute pozniej byl mass kick)ale teraz troche podtrenowalem i zmienil sie moj eq!!powiedzcie co tereaz myslicie o mojej wyprawie jako bloker (uzywam uhow jush
![]() a oto moj staff ![]() P.S.moje skille 60/55 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() Wiecej shildinga ..!! A tak to spoko mozesz isc blokowac draga byle bys mial uhy taki koles na novej ma 25 lv i skille 50/42 (niezly n00b) i chodzi blokowac draga... Moehehh!!! wiec spoko
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() bez problemu dasz sobie rade, chociaz na smoka lepszy bylby blue robe, stracisz z 6-7 uhow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
Oxy, o czym ty mówisz ? Blue Robe zamiast G Arma ? I dlaczego mówisz ile uhów straci ? Może idzie z nim pięć sorców na 50lvl+, będą sdkować draga i starczy mu exura. Nie wiesz kto z nim idzie, z czego będzie walił, więc nie wiesz też ile uh straci... Po za tym na jego lvlu, przedział straconych uh będzie więkrzy... @Zeneq Możesz probować... radził bym jednak dobić dla bezpieczeństwa wyższy lvl. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
![]() Ludzik draga blokować można już na 20 lvl jak tylko możesz urzywać UH
( me eVul musieć blokować draga na 19 lvl, ja zgubić się z kolegami na molts ![]()
![]() |
#6 | |
Buuuuu
|
![]() Co za roznica jaki shielding?
Wogole to wez sobie Dragon Lance to tez troche exp zarobisz ![]() Jak cos to zamiast tego garlick necklate wez sobie Dragon Necklate (10% mniej od ognia obrazen). Cytuj:
Pozatym sadzac ze sprzetu to grasz na starym serwerze, wiec loot ze smoka i tak nic nie warty, jak chcecie sie sprubowac i bedziesz mial ze dwuch magow walacych z SD to ci starczy, wiekszy hunt albo zginiesz przy ktoryms bardziej wscieklym smoku, a nawet jak nie to hunt wyjdzie z duzymi stratami w porownaniu do zysku. re: Haxxbit A ja widzialem lvl 16 blokujacy smoka, tyle ze padl na drugim smoku (przy pierwszym cambo smoka).
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() z takim eq + dragon neckles to na lajcie pokonasz, ale dorob lvl bo życia masz mało, bo ja już poznałem smoka od tej strony gdy jest czerwony
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() Nie zgadzam sie z opinią Lefty'ego
Cytuj:
![]() |