|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Z nazwy wynika ze jest to program do makr a tutaj rozmowa o tym jest zabroniona.
Jak chcesz coś ściągnąć to zawsze wpisz nazwe w google.pl i tam bedzie to co potrzeba.
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym tego nie uzywal... Tak samo jak tibii gg
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ja używałem... puki mi postaci nie hakneli...
|
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Wszystkim ktorzy uzywali jakichkolwiek programow cheatujacych zalecam ich odinstalowanie i zainstalowanie czystego klienta od nowa.Kto sie troche orientuje wie ile szumu jest z powodu banow jakie sie posypaly w przeciagu ostatnich dwoch dni.Moim zdaniem tibia bot zawieral( i zawiera) jakiegos backdoora, czlonkowie cip softu w jakis sposob doszli do tego jak go wykrywac(zmodyfikowane pakiety?) i banuja teraz ostro.Lepiej sie nie ladowac w niepewny interes
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Sosnowiec, Darashia
|
![]() Na tym forum się o makrach nie mówi.
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Jak jusz ludzie wyzej wpominali Na tym forum rozmowy o makro nie są dozwolone ani mile widziane ;/
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Uzywaj makro uzywaj
![]() ![]()
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Jesli jest zabronione to przepraszam, ale jest tak jak myslalem tibia bot afk ma na 100% backdoora, ktory pozwala pewnym sposobem(nei opisze go tutaj) na przejecie hasel ludzi posiadajacych bota (i chyba z tego co wiem wystarczy jednorazowe odpalenei bota zeby zmodyfikowac rejestr i uaktywnic bacdoora)>tak wiec jesli ktos uzywal niech szybko zmeinia haslo,przeinstalowuje klienta , czysci rejestr.A jak jzu ktos ma bana albo jest shackowany to neich przyjmie to z pokora i godnoscia;>
|
![]() |