![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
|
![]() Witam!
Chciałem pokazać wam paru noobków ktorzy napalaja się na itemki. Tu akurat był jeden który powiedział do mnie "i love you" Polecam, filmik mojej roboty ;] prosze o komentarze na temat takich polaków. a tu link : http://rapidshare.de/files/1780446/F...msplx.rec.html Chyba wiecie jak sciagac z rapidshare ![]() Ostatnio edytowany przez Warmendes - 15-05-2005 o 20:45. Powód: literówka |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Filmik średni, było już troche tego typu, ogółem widać tu "zdesperowanych i gotowych na wszystko" <lol2>
Pozdro
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2005
Lokacja: Plock
|
![]() Az nie chce mi sie tego sciagac ;o daj jakis filmik z huntami i nie podniecaj sie ze ziom tak do ciebie powiedzial moze jest gejem ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() a ty ty .........
Lubisz sie podniecac przed noobami <jak no0b> ![]() _____________________________________________ Nick : Dezerus World : Calmera Proffesion : Sorcerer LvL : 19 <prawie 20 ![]() mLvL : 38 Skills : 19 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
![]() |
![]() Ludzie zalosni sa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gandalf ~~
Profesja: Druid
Świat: ~~
Poziom: ~~
![]() |
![]() to jest fri itams??:| to co poakzales bylo zalosne podnieca cie ze wyrzucisz 3 itemy i n00bki sie na to rzuca do fri itamsow trzeba sie przygotowywac minimum 3 tygodnie wczesjenij a nie wyciagneles z dp pierwsza lepsza rzecz polozyles na dp i karzesz krzyczek i love u (czy cos takeigo)
film kiepski dzis gandalf wam pokaze jak robic free itams ![]() film pojawi sie okolo 10 moze wczesneij
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: Tychy
Stan: Na emeryturze
Imię: Pall'Adynek
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 9^^
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 3
![]() ![]() |
![]() Przez cały fil krzyczysz FREE ITEMS HERE COME! i WHO WANT THIS?... wogole :nudne!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
![]() |
![]() Buahahaha sorry ze nie na temat ale to mnie rozwalilo...
Opis Bartka: Profesja: Palladyn Skills: 34/24 Best solo: Wild Warior Cel w tibi: za***ac wszystkich n00bów -- Omfg to jak ten 8 lev wiedzmin ![]() A film nuda.