|
|||||||
| Notki |
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2005
|
Zrobilem niechcacy red skulla i postanowilem troche z tego skorzystac ~pozabijac troche ludu ;] http://rapidshare.de/files/2018277/Qxo_Pking_.rec.html <------ LovE PkiNG~~~~~~!!!!! ![]() Ostatnio edytowany przez qxo - 28-05-2005 o 01:26. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
jeszcze nie widziałem filmiku
za to widze dwie osoby które zaspamowały pół strony i pewnie jeszcze nawet filmu nie obejkrzały ![]() ja sciagne iskomentuje ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na emeryturze
Imię: Mental Paladyn
Profesja: Paladin
Świat: Lunara
|
Nawet fajny filmik
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2005
Lokacja: Nowogard
|
Bardzo fajny filmik, taka mala rzez w thais
Szkoda tylko ze malo boltow miales bo tak moglbys wiecej zabic ;p |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
Niezla sieczke zrobiles. Super pekowanko.
btw. Miales szczescie ze nie bylo zadnego high levela kolo dp bo wtedy by sie pewnie szybko zabawa skonczyla.
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
|
Nawet dobry film , mogles z 3 mino guardy lurnac i cos cycow
![]()
|
|
|
#8 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2005
|
Cytuj:
Btw. --NIE mogłem więcej zabic bo po tym ostatnim kolesiu zostałem ~~Banished~~ --Dziekuje Nimray'owi ze mi blokowal uciekajacych noobow --NIE moglem zrulowac wiecej niz jednego Guarda poniewaz zostawilem EQ w depo (w razie jakbym spotkał jakiegos h.lvla) i w ogole zabawa z Guardami mogla by sie skonczyc tragicznie dla mnie... --Wiecej boltow by mi z pewnoscia pomoglo, ale i tak mialem taki skill... szkoda słow (widac po tym kolesiu na statku ~trafilem chyba 2/20 )--To chyba wszysciuteńko ... SteroL production ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2005
|
Czy to PK'owanko nie zakonczylo sie aby banem?
tak jakos nagle cie wylogowało (coś nie zwrócilem uwagi na poprzedni post teraz wiem ze tak) Filmik super Który lvl ma Nimray bo nieżle docinał? Filmik był jadnym z najlepszych jakie oglądałem ![]() Ostatnio edytowany przez Mleczarz - 28-05-2005 o 23:45. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
a sTeRoL cIAgLE kOcHaŁ jA xD
|
|