Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 15-05-2005, 21:34   #1
Marek Tibioman
Użytkownik Forum

Marek Tibioman's Avatar

Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła

Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
Smutny Co zrobić, jak jestem huntowany?

Piszcie tutaj swoje przypadki dlaczego jesteście huntowani i piszcie jak temu zaradzić. Oto mój przypadek: Idę se na trolle w carlin zobaczyć czy nie ma jakiegos pk. No i patrze jest dwoch, wiec wbijam drugim charem i razem z grupa innych ludzi idzemy w tamto miejsce. Jednemu juz znikla czacha a drugi jeszcze mial, no więc druidzi walili z hmmow a ja pojechalem kolesia z gsa . Wlasciwie to najwiecej hp z wszystkich mu odebralem i jak juz kolesia ubilismy to wracamy z trolli (szedlem se do depo) a tu wyskakuje 115lvl royal i zaczyna mnie bic za to ze zabilem jego qmpla ktory byl pk! Zwialem naszczescie do swiatynii, ale teraz oni groza mi ze jak tylko wyjde z domku (bo pozniej szybko przebieglem ze swiatyni do domku) to mnie zabija.... tak wiec jestem huntowany za to, że zabilem pk!!! Powiedzcie mi co mam zrobic plz

22/08/2005r. - mój 100 post na forum :-)
Marek Tibioman jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-05-2005, 21:37   #2
Vaxxia
Użytkownik Forum

Vaxxia's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2004

Stan: Tutor
Domyślny

Co masz robic? Nie bic skulli. Jesli ktos bije twojego kolege/znajomego to jak najbardziej mozesz pomoc, ale zabijanie kazdego napotkanego skulla najczesciej sie konczy tak jak to sie skonczylo w twoim wypadku.
stary 15-05-2005, 21:38   #3
Plastex
Użytkownik Forum

Plastex's Avatar

Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity

Stan: Na emeryturze
Plastex ma numer GG 2590440
Domyślny

Zapłacić albo zmienić serwer. Najtrudniejszy sposób to znaleźć "kolegę" z BARDZO wysokim lvl'em.
stary 15-05-2005, 21:45   #4
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Lol, jak jesteś taki "yntelygentny" że bijesz skulli nie wiedząc czy ma protectora to sie nie dziwie. Co zrobić? Zapłacić/zrobić nowego chara/spróbowac sie dogadać/zmienic server...
ripper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-05-2005, 22:49   #5
Pacek
Użytkownik Forum

Pacek's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Domyślny

spróbować przeprosić, jak nie podziała to zadość uczynić np. jakaś kasa, a jak nie podziala znaleść jeszcze silniejszych kumpli niz ci co cie huntują, a jak nie to zmień serwer
Pacek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-05-2005, 23:27   #6
janek@
Użytkownik Forum

janek@'s Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005

Domyślny

ja mam inne zdanie na ten temat
to tak przeprosic zapomiec o tym przejsc na innne miasto (jak kolo bedzie patrzal na twoim charu ze mieszkasz w carlin a naprawde mieszkasz w thais nie ma problemu nie znajdzie cie chyba ze cie znajdzie gdzies np w thais nie wchodzi do teleportu i bedziesz mial na charu napisane carlin to sie nie skapnie XD) chyba ze dedniesz to do carlin cie przenosi zapomiec o tym jak muwilem nie miec z nimi kontaktu kup se nowy domek np w innym miescie zyj nie umieraj XD
ja mam hunty ?? nie mam bo umne grac
janek@ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2005, 00:53   #7
Vekegi
Użytkownik Forum

Vekegi's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."

Świat: Kyra
Domyślny

hmm nie wiem zabij tego goscia jeszcze raz hehe a tak na serio to zapłać mu przepros i postanów poprawe no nie wiem próbuj wszystkiego hmm a ja jestem huntowany za zabicie goscia ktory urabal mi druta za nic hehe (zemsta jest słodka), a jeden gosciu mnie hunci za to ze niby ukradlem bp hmmow jego koledze co of coz jest nie prawda ja nie thiefuje a ten debil co niby mu ukradlem to jeszcze przytakuje i jak tu zyc hehe ja sie tam nie martwie olewam to bo tibia teraz to dla mnie wieksza zabawa niz powazna gra nabijanie lvleli i takie tam
One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach
Zamiast powstać w krytykach czynów,
kreuje co dnia lepszych skurwysynów
Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005
Realia Made in Polska
Vekegi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2005, 07:40   #8
Logo
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janek@
ja mam inne zdanie na ten temat
to tak przeprosic zapomiec o tym przejsc na innne miasto (jak kolo bedzie patrzal na twoim charu ze mieszkasz w carlin a naprawde mieszkasz w thais nie ma problemu nie znajdzie cie chyba ze cie znajdzie gdzies np w thais nie wchodzi do teleportu i bedziesz mial na charu napisane carlin to sie nie skapnie XD) chyba ze dedniesz to do carlin cie przenosi zapomiec o tym jak muwilem nie miec z nimi kontaktu kup se nowy domek np w innym miescie zyj nie umieraj XD
ja mam hunty ?? nie mam bo umne grac
Istnieje cos takiego jak exiva -.-

~~Topic~~
Mnie (44ek) huntowal 104rp i 68rp przez ponad miesiac upieralem sie, upieralem walczylem ale wreszcie zaplacilem i mialem normalna gre.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2005, 07:53   #9
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Kiedyś chciałem stuknąć Gwardzistę redskulla, który rzucił się na moich 12 lvli idiot friendly, to był mój pierwszy "hunt" od lvli... hmm... wysokich, drugi, "hunt" załatwiłem sobie jak spotkałem kumpla z rl Darkbravera. Czemu "hunt", a nie hunt? Bo ma się dar przekonywania albo fuksa. Zagadaj do niego, że już nie będziesz, mówisz "sorry" i chcesz mu oddać troszkę więcej niż stracił ten jego kumpel, może to pomoże, jak nie to pisz dalej, coś w stylu po co będziesz tracił bolty, i tak eq dobrego nie zgarnie, a tak to może skorzystać i on i ty, itd.; itp.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2005, 08:55   #10
janek@
Użytkownik Forum

janek@'s Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005

Domyślny

[quote=Logo]Istnieje cos takiego jak exiva -.-

nie pomyslalem nad tym dobra uwaga XD no ale mozna jeszcze przeprosic i zapomiec o tym nie ?

Ostatnio edytowany przez janek@ - 16-05-2005 o 08:58.
janek@ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2005, 08:59   #11
Fre Ithil
Użytkownik Forum

Fre Ithil's Avatar

Data dołączenia: 29 10 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vaxxia
Co masz robic? Nie bic skulli. Jesli ktos bije twojego kolege/znajomego to jak najbardziej mozesz pomoc, ale zabijanie kazdego napotkanego skulla najczesciej sie konczy tak jak to sie skonczylo w twoim wypadku.

Ja bije wszystkie napotkane skulle (oprocz kumpli) jakim dam rade czyli jakies - 20 lvl
...mam problem...jestem Knightem i pech chcil ze na rooku nie naiblem sobie wogle mlvl...
Fre Ithil jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2005, 09:03   #12
kszychu13
Użytkownik Forum

kszychu13's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Aktywny gracz
Imię: Gandalf ~~
Profesja: Druid
Świat: ~~
Poziom: ~~
kszychu13 ma numer GG 2928312
Domyślny

najlepiej poczekaj z 2 tygodnie moze zapomna ja mialem kilka takich przypadkow rownierz moi koledzy mieli hunta poczkekali tydzien, dwa i po wszystkim
chyba ze naprawde zle trafiles dedniesz raz moze 2 i ci dadza spokuj
bedzie dobrze
stary 16-05-2005, 13:11   #13
Hitmanu
Użytkownik Forum

Hitmanu's Avatar

Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]

Hitmanu ma numer GG 8687558
Domyślny

Znajdz ekipe i skop im dupy. A jak niemasz to zaplac ^.-
I am man, Yes, I am
Hitmanu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2005, 13:19   #14
Baron
Użytkownik Forum

Baron's Avatar

Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: poznan

Baron ma numer GG 6039925
Cool

Na lunarze bylem huntowany co przyplacilem utrata ok. 10 lev sorcem to zalezy na kogo trafisz (ja musialem zmienic serwer bo jak powszechnie wiadomo ze szwedami sie nie dogadac )

Ps. wrzuc na luz moze dasz rade przeczekac (albo sie wykupic)
Baron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2005, 14:18   #15
Krol Lew
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 04 2005

Domyślny

A ja podam przypadek mojego brata. Kupił od kolesia k armor za 10k. Po trade jak koleś miał juz kase powiedział do mojego brata ze oddawaj spowrotem zbroje albo ded mój brat sie niezgodziłno i ded no i ma hunta jeszcze od tego typa buhuhehehehe
Krol Lew jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2005, 15:58   #16
Silipi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 04 2005

Domyślny

Za co mialem hunty?
- Za to ze nie chcialem dac za darmo uh'a jakiemus kolesiowi (powiedzialem mu ze nie jestem caritas)
- Rozmawialem po polsku z kumplem i babka stwierdzila ze ją obrażamy
- Stałem obok jak babka lała kolesia, koleś twierdził że podrzucałem babce runki
- Inny koleś chciał mi wkręcić że obraziłem jego dziewczyne

W większośći przypadków musiałem płacić i tak żeby zapomnieli przeprowadzałem sie do innego miasta... tylko że te hunty były bez sensu... no bo za co?
Silipi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2005, 21:06   #17
Marek Tibioman
Użytkownik Forum

Marek Tibioman's Avatar

Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła

Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
Smutny 100k

Koles mowil ze mam im zaplacic 100k (lol) tylko ze ja mam 26lvl i z d**y mu wytrzasne 100k Miasta tez nie zmienie bo ja bym wogole do innego miasta nie doszedl... Odechciewa mi sie grac jak mam zmienic serwer to jest moj najlepszy char jakiego mialem i jak pomysle ze mam teraz bic raty na rooku to juz wogole k****icy dostaje A pozatym zostalo mi jeszcze 70dni pacca. Musialem placic 2 razy bo za pierwszym razem kasa nie doszla =/ wiec zaplacilem jak za 6miechow a wykorzystalem niecaly 1 Ludzie powiedcie jak moge zaplacic tym h**om plzzz
P.S. Tylko nie piszcie np. "To nie graj juz w tibie" itp. itd......

22/08/2005r. - mój 100 post na forum :-)
Marek Tibioman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2005, 15:18   #18
Lanatan
Użytkownik Forum

Lanatan's Avatar

Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Park Yellowstone

Lanatan ma numer GG 6270872
Domyślny

a ja jestem huntowany bo gosciu tak sobie wymyslil i zaczol mnie bic zawsze kiedy wychodzilem z dp (n 40 royal ja 23 knight) wiec wkurzylem sie mialem 5 bp uh (malo ale co zrobic) i poszedlem sie z nim lac potem polacy !! jeszcze na mnie sie rzucili tylko moich kumpli mi pomagalo i tamten gostek i ja uznalismy ze to niema sensu .... ion zarzadal 3 bp uh dlatego ze go BILEM !! (ja sie tylko bronilem) i jeszcze powiedzial ze jego kumpla bilem -.- i ze go przezywalem (beszczelnosc ludzka niezna granic) musialem mu dac 3 bp u bo inaczej hunt, a polak 60 royall trzymal jego strone. dalem mu ale i tak skonczylem z tym servem po dluzszym namysle.Bylo to na nowym servie i ten 60 royal byl 5 w expie wiec raczej nikt niemoglby mi pomoc. mialem tam duzo kumpli ale na tym servie bylo tez za duzo noobow (Selena)
Lanatan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2005, 17:29   #19
Gratul
Użytkownik Forum

Gratul's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2004

Domyślny Walcz

Pokaż że masz jaja. Mnie 43 lvl RP huntowalo 4 wyzszych odemnie leveli 46 ed 57 ek 46 ms 49 ms wypadłem uzbrojony po zeby we wszystko co sie dało i walczyłem . Zapłacisz raz beda chcieli jeszcze. Ja ubiłem druta i sorka potem padłem ale wiem ze dzieki temu zachowałem twarz a oni wiecej sie do mnei nie odezwali to było 4 miechy temu.
stary 18-05-2005, 14:57   #20
Wipatu
Użytkownik Forum

Wipatu's Avatar

Data dołączenia: 07 11 2004
Lokacja: SzCzEcIn

Wipatu ma numer GG 5112323
Domyślny

@Gratul

Mogę Ci mówić "mistrzu"??

Ostatnio edytowany przez Wipatu - 18-05-2005 o 15:00.
Wipatu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania