|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Piszcie tutaj swoje przypadki dlaczego jesteście huntowani i piszcie jak temu zaradzić. Oto mój przypadek: Idę se na trolle w carlin zobaczyć czy nie ma jakiegos pk. No i patrze jest dwoch, wiec wbijam drugim charem i razem z grupa innych ludzi idzemy w tamto miejsce. Jednemu juz znikla czacha a drugi jeszcze mial, no więc druidzi walili z hmmow a ja pojechalem kolesia z gsa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Co masz robic? Nie bic skulli. Jesli ktos bije twojego kolege/znajomego to jak najbardziej mozesz pomoc, ale zabijanie kazdego napotkanego skulla najczesciej sie konczy tak jak to sie skonczylo w twoim wypadku.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Zapłacić albo zmienić serwer. Najtrudniejszy sposób to znaleźć "kolegę" z BARDZO wysokim lvl'em.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Lol, jak jesteś taki "yntelygentny" że bijesz skulli nie wiedząc czy ma protectora to sie nie dziwie. Co zrobić? Zapłacić/zrobić nowego chara/spróbowac sie dogadać/zmienic server...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() spróbować przeprosić, jak nie podziała to zadość uczynić np. jakaś kasa, a jak nie podziala znaleść jeszcze silniejszych kumpli niz ci co cie huntują, a jak nie to zmień serwer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() ja mam inne zdanie na ten temat
![]() to tak przeprosic zapomiec o tym przejsc na innne miasto (jak kolo bedzie patrzal na twoim charu ze mieszkasz w carlin a naprawde mieszkasz w thais nie ma problemu nie znajdzie cie chyba ze cie znajdzie gdzies ![]() ja mam hunty ?? nie mam bo umne grac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() hmm nie wiem zabij tego goscia jeszcze raz hehe a tak na serio to zapłać mu przepros i postanów poprawe no nie wiem
![]() ![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
~~Topic~~ Mnie (44ek) huntowal 104rp i 68rp przez ponad miesiac upieralem sie, upieralem walczylem ale wreszcie zaplacilem i mialem normalna gre. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Kiedyś chciałem stuknąć Gwardzistę redskulla, który rzucił się na moich 12 lvli idiot friendly, to był mój pierwszy "hunt" od lvli... hmm... wysokich, drugi, "hunt" załatwiłem sobie jak spotkałem kumpla z rl Darkbravera. Czemu "hunt", a nie hunt? Bo ma się dar przekonywania albo fuksa. Zagadaj do niego, że już nie będziesz, mówisz "sorry" i chcesz mu oddać troszkę więcej niż stracił ten jego kumpel, może to pomoże, jak nie to pisz dalej, coś w stylu po co będziesz tracił bolty, i tak eq dobrego nie zgarnie, a tak to może skorzystać i on i ty, itd.; itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() [quote=Logo]Istnieje cos takiego jak exiva -.-
nie pomyslalem nad tym dobra uwaga XD no ale mozna jeszcze przeprosic i zapomiec o tym nie ? ![]() Ostatnio edytowany przez janek@ - 16-05-2005 o 08:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
|
![]() Cytuj:
Ja bije wszystkie napotkane skulle (oprocz kumpli) jakim dam rade czyli jakies - 20 lvl ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gandalf ~~
Profesja: Druid
Świat: ~~
Poziom: ~~
![]() |
![]() najlepiej poczekaj z 2 tygodnie moze zapomna ja mialem kilka takich przypadkow rownierz moi koledzy mieli hunta poczkekali tydzien, dwa i po wszystkim
chyba ze naprawde zle trafiles dedniesz raz moze 2 i ci dadza spokuj bedzie dobrze ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
![]() |
![]() Znajdz ekipe i skop im dupy. A jak niemasz to zaplac ^.-
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: poznan
![]() |
![]() Na lunarze bylem huntowany co przyplacilem utrata ok. 10 lev sorcem to zalezy na kogo trafisz (ja musialem zmienic serwer bo jak powszechnie wiadomo ze szwedami sie nie dogadac
![]() Ps. wrzuc na luz moze dasz rade przeczekac (albo sie wykupic) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() A ja podam przypadek mojego brata. Kupił od kolesia k armor za 10k. Po trade jak koleś miał juz kase powiedział do mojego brata ze oddawaj spowrotem zbroje albo ded mój brat sie niezgodziłno i ded no i ma hunta jeszcze od tego typa buhuhehehehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2005
|
![]() Za co mialem hunty?
- Za to ze nie chcialem dac za darmo uh'a jakiemus kolesiowi (powiedzialem mu ze nie jestem caritas) - Rozmawialem po polsku z kumplem i babka stwierdzila ze ją obrażamy - Stałem obok jak babka lała kolesia, koleś twierdził że podrzucałem babce runki - Inny koleś chciał mi wkręcić że obraziłem jego dziewczyne W większośći przypadków musiałem płacić i tak żeby zapomnieli przeprowadzałem sie do innego miasta... tylko że te hunty były bez sensu... no bo za co? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Koles mowil ze mam im zaplacic 100k (lol) tylko ze ja mam 26lvl i z d**y mu wytrzasne 100k
![]() ![]() ![]() P.S. Tylko nie piszcie np. "To nie graj juz w tibie" itp. itd...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Park Yellowstone
![]() |
![]() a ja jestem huntowany bo gosciu tak sobie wymyslil i zaczol mnie bic zawsze kiedy wychodzilem z dp (n 40 royal ja 23 knight) wiec wkurzylem sie mialem 5 bp uh (malo ale co zrobic) i poszedlem sie z nim lac potem polacy !! jeszcze na mnie sie rzucili tylko moich kumpli mi pomagalo i tamten gostek i ja uznalismy ze to niema sensu .... ion zarzadal 3 bp uh dlatego ze go BILEM !! (ja sie tylko bronilem) i jeszcze powiedzial ze jego kumpla bilem -.- i ze go przezywalem (beszczelnosc ludzka niezna granic) musialem mu dac 3 bp u bo inaczej hunt, a polak 60 royall trzymal jego strone. dalem mu ale i tak skonczylem z tym servem po dluzszym namysle.Bylo to na nowym servie i ten 60 royal byl 5 w expie wiec raczej nikt niemoglby mi pomoc. mialem tam duzo kumpli ale na tym servie bylo tez za duzo noobow (Selena)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2004
|
![]() Pokaż że masz jaja. Mnie 43 lvl RP huntowalo 4 wyzszych odemnie leveli 46 ed 57 ek 46 ms 49 ms wypadłem uzbrojony po zeby we wszystko co sie dało i walczyłem . Zapłacisz raz beda chcieli jeszcze. Ja ubiłem druta i sorka potem padłem ale wiem ze dzieki temu zachowałem twarz a oni wiecej sie do mnei nie odezwali to było 4 miechy temu.
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
Lokacja: SzCzEcIn
Imię: palka zapalka
![]() |
![]() @Gratul
Mogę Ci mówić "mistrzu"??
wapitu Ostatnio edytowany przez Wipatu - 18-05-2005 o 15:00. |
![]() |