|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
|
Poprzedni temat jakoś się zepsuł
.Czy te przedmioty można uzyskać z jakichś questów?Chce tylko odpowieź "Tak" lub "Nie" -Battle Hammer -Warhammer -Skull Staff -Dragon Hammer -Serpent Sword -Fire Sword -Dragon Shield -Guardian Shield
|
|
|
|
#2 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
Dragon Hammer, Dragon Shield i Guardian Shield nie; reszta tak
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
A mogę się jeszcze dowiedzieć, które questy są dla PACC i które są trudne, a które łatwe>
Aha a jak zapytam kołó którego miasta są te questy to będzie QS? I powiedzcie mi jakie są tam potwory.
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
-Battle Hammer <<-- łatwy, FACC
-Warhammer <<-- dość trudny, FACC -Skull Staff <<-- UE i po kłopocie, PACC -Serpent Sword <<-- jak znasz dobrze quest, to dosyć łatwy, FACC -Fire Sword <<-- Zależy jaką ekipą pójdziesz, może być stosunkowo prosty albo bardzo trudny, FACC ------------------------------ Jeśli moderator wyrazi zgode to napisze Ci również, lokalizacje i potwory. Ostatnio edytowany przez Berials - 07-04-2005 o 13:34. |
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Piła
|
...można zdobyc z jakiegos questu k axe i f axe?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Up@
K Axe mozna zdobyc tam gdzie fire sworda i jest on dosc trudny. Dostepny dla facc. Fire Axe jest bardzo trudny ale nie dla sorca. Tutaj przyda sie Ue Do pokonania kilka DLi naraz. Mozna spotkac oba rodzaje smoczków. Dla Pacc. Nie mówie lokalizacji. |
|
|
#7 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2005
Lokacja: Chełm
|
Jaeżeli ktoś zna jakieś qesty dla 18 lvl, knighta z skillami:
atack:54 def:48 pliz, pomóżcie, trenie, ale mi sie nudzi, expic niechce, szukam qestów. Pliz pomóżcie!! |
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
@Kammill
I co jeśli powiem nazwę quest to Ci cos pomoże? Chyba nie, zresztą tutaj zabrania sie Quest spollingu.
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 4x
Skille: 7x/7x
Poziom mag.: 5
|
To, ze sie powie nazwe questa to jest QS? a w czym to pomoze w jego wykonaniu ?
![]() K-axe dostepny w OF quest (chyba) i fibula quest W-hammer - nie znam dokladnej nazwy questa, wiem tylko tyle, ze w kazo i bramka lvl 35 do pokonania miedzy innymi geomancery Skull staff - razem z medusa shield , ue i po klopocie. reszte nie wiem... Ostatnio edytowany przez phoneix - 26-05-2005 o 23:56. |
|
|
|
|
#10 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
Jest przecież dział na stronie Questy. Odkąd on powstał nie ma sensu pisać o questach na forum, gdyż nie możemy nic więcej mówić niż jest napisane w tym dziale.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
|