|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() ok, no to lecimy:
Plecak. Jako sorc nosilem kilka HMM-ów no ale wiecie jakiś mocniejszy potworek i trzeba było wracać... Jako pall jeszcze nie interesuje sie zbytnio runami (3 magic lvl) i mam pytanie.. Jakie backpacki,ile i czego nosic na odpowiedznich levelach? po prostu zeby yu walnac,tu uhnąć...
|
![]() |
#2 | |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Hmmm. Wiec tak : kilka UHów, ewentualnie kilka runek ofensywnych w razie potrzeby, jakaś lina, łopata itp, a potem do końca capa strzały/bełty, i więcej bełtow.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Suldanesslar
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() UP@
Nie obraź się ale UH-ów można używać od 4mlvl a on ma dopiero 3mlvl, więc jemu raczej pozostają ihy. No i tak jak powiedziałeś bolce/arrows do full capa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Gralem paladynem przez dlugi czas, wiem co to stracic ekwipunek... Wracalem sobie do depo, wszecniej czarowalem strzalki.. MIalem ich okolo 400. Oprocz tego hmm, uhy itp. Juz jestem kolo kosciola a tu ktos zprowadzil minoguarda... DEED... Bylem tak zly, stracilem jeszcze pancerz
![]() Wiec pamietaj, jepiej nosis mniej i byc bezpiecznym |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Master Alucard
|
![]() Mój sorc standard: 100 grzybów, łopata, lina, 10 Bp HMM, Bp SD, Bp GFB i lece na exp
![]() Mój Palek: 2 Bp UH, Bp SD, lina, łopata, 100 grzybów i reszta capa zapełniona Boltami ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic Skillować i nabijać mlvl ze spearami, jakąś słabą tarczą na rotach. Na hunty to to co powiedział MatKus zupełnie ci wystarczy. No może kilka gfb więcej ci nie przeszkodzi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() 10bp UH, 4bp SD, 1 bp GFB, 2 bp HMM, bag FB, bag MW, bag DF, 3 BP mana fluidów. 2x time ring, 2x stone skiny, might ring i elven amu w bp pod reka
tak wyglada przyklad plecka bojowego paladyna ![]() i love my war ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 85
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja swoim knightem ZAWSZE nosze 2 bp uh, 0,5bp hmm, 0.5bp gfb, 5 run f bomb, lopata, lina, wedka, troche zarcia or bp na lekki loot i kase.
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
Heh, ten jak z czyms wyskoczy to nie wiadomo czy smiac sie czy plakac ![]() Co to jest: "MW", "DF"? ![]() Tak po drodze: troche zarcia, 1-2bp uhow, 1-2bp hmmow, pare gfb, lina, lopata, bp blankow, jakies manasy i tyle ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Imię: Cors Ent // Tegax
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Cytuj:
to jest przyklad bojowego bp MW - magic wall DF - destroy field potem sa placze ze pk was zabijaja! jak ma was nie zabic jak 1 bp uh na plecach i 0 df ? nie no powodzenia. zycze szczescia - bo bez podsawowych runek bedzie ci potrzebne
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Ok. Wszystko super. A czeamu nikt nie wspomniał o knightcie?? Ja np. nosze w bp line, łopatę, 4-5 HMMów, 2-3 IHy ale nie jestem pewien czy nie powinienem nosić czegoś jeszcze np. Fire Fielów
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() co w plecaku, nastepny plecak, a w nim oj oj niespodzianka jeszcze jeden, to jest właśnie jeden z cudów Tibi wkładać jeden plecak do drugiego a co smieszne w ten drugi można włożyć jeszcze kilka i to z rzeczami, spróbuj tak w RL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() Ja sorkiem zawsze mam 1 BP (6 UH, 2 DF, 2 HMM, 2 GFB, 8 SD) , line, ryby jak jestem w miescie lub grzyby gdy gdy jestem poza miastem bo mniej ważą.
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() pytałeś się co w bp'ku na jaki lvl. Wedlóg mnie nie ma określonych norm.
Noś to co uważasz i słuchaj powyższych ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: Zgorzelec
Świat: Isara
Poziom: 77
|
![]() Cytuj:
Btw. skoro dfy to czy jest sens dodatkowo desintegrate nosic ? niby potrzebne ale pz locka daja... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Ja jako sorc nosze przy sobie:
Lina Shovel Wedka [Obowiązek] 2 uh 2 sd I to mi wystarcza bo gram na NonPvP to mi nie grozi peekay.... ale przyjmijmy jesli sie ruszam z venore do innego miasta to zwykle biore na siebie zamiast 2sd to bp sd i full many.... |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() PAlik:
1/2 bp uh, bp hmm, destroy fild na wypadek trapa, lina, lopata, wedka, food no i oczywiscie bolty. ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nos to co Ci jest potrzebne, ja knightem nosze 50k, 15 bp uh, 1 bp hmm, pol bp gfb, pol bp destroy fildow, pol bp sword ringow, kilka innych ringow, lopata, lina, 2x czysty parcel, bp mana fluidow, gs/bs+mms, boh/sb, chyba wszytsko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja nie mam palka ale mój znajomy (tego co mam w opisie) ma juz 31 lvl i zawsze na hunta bierze: line,łopatę,bp hmm,bp uh, i reszta strzały/bolty + full mana expi dopóki dopoty straczy mó boltów/strzał
a moim magiem jak chodze na hutn na guardy lub co to biore: line,łopate, bp gfb,bp hmm,i bag uhuw na summony+ full many i troche lekkiego zarcia grzybów lub ryb i mam duuuzo czasu expienia
![]() Ostatnio edytowany przez Knight Simon Dark lord - 01-04-2005 o 23:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Zawsze miej ze sobą UH, nigdy nie bierz pełnych bp, weź jeden BP zmieszanych run ofensywnych i 1 BP uh, chociaż paladynowi opłacają się tylko GFB, a na wyższych levelach SD, bo z amunicji wali o wiele więcej, a runy to tak na wszelki wypadek. Co do UH, to miej zawsze ze sobą conajmniej 8, na huncie 1 bp conajmniej a co do SD to noś tylko na lepsze stwory.
Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 22-05-2005 o 18:22. |
![]() |
![]() |