|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2005
|
![]() odrazu przejde do rzeczy
spotkalem orca ktury powiedzial .... : ![]() a potem dalem mu knife : ![]() PS: jak chcecie moge dac poradnik ,,jak wklejac prosto zdjeci" jezeli chcecie moge coment plx ^^ Poradnik Ostatnio edytowany przez Dziki Dzik - 19-05-2005 o 19:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Nawet dobre. Orc analfabeta? No nieee.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() lol?
Wykonanie 4/10 ( ten orc jakiś mały) Pomysł 2/10
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() temat fejku juz oklepany =/ mogles sie wysilic... omfg 2/10
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
Ostatnio edytowany przez Dwarf - 19-05-2005 o 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Leader(bo tak się pisze) ma 2 miecze i takie do żucania(co nie przeszkadza mu w walce wręcz)
Pomysł:6/10 Wykonanie:7/10 Ogólnie:2.5/10 Gościu skończ z Fake, albo zrób coś porządnie(a w dodatku taka fabuła była z Orc Berserkerem i Fakem o Vethim).
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() a mam ci zrobic poradnik czekaj juz zrobie taki ze sie zesikasz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
P.S. Zesika się to on tylko chyba ze śmiechu(tak jak ja)
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 19-05-2005 o 19:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Porażka:
-ORc za mały -Wydaje mi się że Leader wali ze sztyletó do rzucania a nie z noża do krojenia chleba.... -Co mu, mózg wycieka na ostatnim obrazku ? -I jaki to ma sens ? -Czemu wszyscy dają bronie które nie odpowiadają potworką (Zerk = Warhammer ... przecież on używa Jakiegoś topora -.- , Leader = Knife, sztylety mózgu nie knife !) -Ten knife też giga jest..... jak byś go schował do kieszeni to już byś go nei znalazł .... Ocena: 11/100 (za dobre, ale bardzo słabe, chęci) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odrazu widać że to jest zrobione z kopiuj i wklej...jak orc leader to by były 2 throwing knifes a nie knife...moja ocena to...4/10
![]() |
![]() |
#10 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Źle wklejony Orc, ale przecież on sam mówił, że jest mały i słaby.... A o awansowaniu potworków było wiele tematóww więc ten pomysł jest już zużyty. Ej orc Leader jest drugim z najlepszych Orców..... wali z kife?
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() To zobaczcie na moj poradnik to sie naprawde zesikacie mowie wam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() daj ten poradnik......
zara roześle moim kumplom.... pewnie bedzie Huge LOL na całą ulicę ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak jak juz tu kolega napisal
![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() -.-
to jest plagiat że tka powiem fake'a Demongo<czy jak to sie pisze ![]()
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2005
|
![]() lol... no comments
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Fake słaaaaby! Czy nie ma na tym forum już pożądnych fake'ów? O zgrozo! Tak jak mówie każdemu po co takie dziadostwo wstawiać na forum? Jakiś mały orc przychodzi dajesz mu knife, zmienia się w orca leadera i co z tego? Wogle pomysł zerrznięty z innych fake'ów. Był taki co na rooku był orc, ktoś mu dał warhammera i się zmienił w orca berserkera, jest także Przygoda Orca Vethiego...
Ocena: 0/10
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
|
![]() Omg dales mi az 0 dzienki dzienki ja twoim fake daje jakie 1000000000000/10 a tak wogole postaram sie robic lepszze fake i przeparszam wszystkich ze sie mondrzylem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Czy to orc, czy zielony kurdupel?
|
![]() |