|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Zainteresowanych odsylam do forum Tibii: -Temat pierwszy -Temat drugi A my, biedni, zwykli mieszkańcy Tibii czekamy na obiecane przez Nada Bima kolejne śmierci Del'Toro ;P |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Gratuluje temu panu który sie przeciwstawił terroryzmowi terrosów, oby wiecej takich ludzi, może w koncu Gottar z Vampires też coś zrobi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2003
Lokacja: Sulechów
|
![]() Wielkie Gratz dla niego.Ja z lvl 26 i skilami 66/65Lalem sie z Bapupo na foldziewalil mi po 50 z hmm a ja zjechalem go do zoltego(nie zjechalbym go tak gdyby nie Bp UH)ale Uhy mi sie skonczyly i padlem.Nie rozumie pewnej rzeczy otoz DT zabili Gottara 2 razy a W Vampires jest kolega o nicku Kici Temi Schisofremos jak ja lalem sie z bapupo on stal i tylko patrzal jak moj kolega przyszedl mi pomoc to bapupa go zabil a on jeszcze uciol sobie z nim pogawedke jaki loot z cialka wypadl tak mnie to wkorzylo ze wziolem wywalilem caly swoj sprzet(Fire sword/K set W helmet i G shild i powiedzialem im zeby sobie wlozyli to Gleboko w D...!Po czym skasowalem mojo post na Isarze gdyz nie bede gral na Zasranym DT swiecie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() wrrr, oni totalnie terroryzują polaków na isrze, centralnie jak wyzej skile 5X/5X wkurzyłem sie i usunełem ta postać !
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
Lokacja: Tajne
Stan: Aktywny gracz
Imię: Atlas de'Ath
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Galana
Poziom: 30
Skille: 23/29
Poziom mag.: 47
|
![]() I bardzo dobrze zrobił tyle że teraz ma przesrane. Sehindel już zapowiedział rookowanie Nada Bima, ale póki co moja siorka dziś w Carlinie widziała jak całe depo (lud znajdujący się w nim) krzyczał "Hail Nada Bim" ...hehehe...
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta... teksty typu "Nada Bim is my hero" są teraz bardzo popularne. Tylko ze za tydzien lub dwa ludzie zapomna o swoim "hero" albo DT wybije im to z glowy, bo ich wladza na razie jest nieograniczona. W temacie ktory zalozyl Nada Bim, Lord Samo juz zapowiedzial "represje" wobec tych ktorzy napisza ze "to dobrze ze Nada zabil Sehindela". Wolnosc slowa?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() I BARDZO DOBRZE - TEZ ICH NIE LUBIE
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak by ktos z DT pkowal sobie na Foldzie to czy bys tez przylecial i go dajmy naprzyklad zabil(Wotpie w to pewnie bys siedzial w depo i nie pisnoil ani slowkiem a DT robio WSZYSTKO NA CO MAJO OCHOTE i nie bioro za to odpowiedzialnosci krotko mowioc majo wszystkich w D....!) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A z ta odpowiedzialnoscia to nie tak. Red skull to jeden, a automatyczny ban po 6 osobach to dwa. Juz nie ma pekowania bez konsekwencji... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() I po co mu to bylo?
24.03.2004 17:29:44 CET Killed at Level 64 by Sehindel Nie gram na Isarce ale nie rozumiem tego... Powiedzmy jakby ktos zabil kogos z Revivalu, Reign of Darkness lub Piknk guys of the green hair na Eternii to byl tego zalowal, a z tego co slyszalem DT jest jeszcze silniejsze wiec pewni ten Nada Bim bedzie dostawal po plecach, a reszta bedzie sobie na to patrzala... wedlug mnie to chyba nie ma sensu grac na Isarce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() [/quote]
Ortografia... OMG A z ta odpowiedzialnoscia to nie tak. Red skull to jeden, a automatyczny ban po 6 osobach to dwa. Juz nie ma pekowania bez konsekwencji... [/quote] A ty z ortografii wcale nie lepszy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Edit: Cytuj:
BTW. Z ortografii mam same 5 ;D |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
I jest prawdziwym bohaterem bo mało jest ludzi którzy poświęcili by postać koło 70lvl żeby zabic 1 raz jakąś menda która i tak ma AOLa i Blessy. Sehindel bez Del Toro jest nikim tylko mendą a i tak w gildi jest mendą wśród mend. Jak widać mendy trzymają się razem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
A co do tej mendy... To sie zgodze. Zabic kogos kogo sie zna, bo ma czerwona czache, zeby zdobyc loot?! I to wiedzac ze powodem czaszki nie bylo pekowanie... No comment. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Sehindel napisała w swoim opisie cos takiego ( w tym comment swojej postaci):
Gratuluje Nada Bimowi, poniewaz jest pierwszym graczem który mnie zabił, ale zabicie gracza afk nie jest trudne prawda?? Tak wiec wie moze ktos czy Nada Bim zabił ją jak była afk czy w otwartej walce?? bo nikt z dt nie przyzna sie ze zabił ją ktos slabszy w walce zwyklej, zawsze powiedzą ze go: otoczyli, zlurowali silnego potwora i zabili ją po tym jak go zabiłem, zabili mnie w 20 ale ten co pisze ze mnie zabił zadał kilka ostatnich ciosów itp.. tak wiec jak zgineła Sehindel trudno powiedziec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Sosnowiec, Darashia
|
![]() Ja na Isaerce nie gram ale kumple mego kumpla znani jako nie focjalny klan o końcówce tak (sa niezli ale wielu ludzi popiera Del'Toro wiec konkretnych nazw nie podam) i z tego co wiem Del'Toro are great ale do jasnej cholery niech cała Isara Logout tylko lvl 25+zostaja o godzinie XX:XX i każdy z klanu Del'Toro widzi napis you are dead.(800*25-80lvl>50*20-130)
![]() |
#18 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Po pierwsze:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
No ale dobra, zorganizowali to, zmiescili sie, zabili DT. Od tej chwili wszyscy ktorych dt ma na ss-ach beda sie logowac o tej samej porze aby dt ich nie dorwalo i nie rookowalo pojedynczo?? |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Jak tak czytam to mnie kusi żeby zrobić postać o nicku Del'Toro's Slayer i zobaczyć ich reakcję
![]() ![]() Edit: no dobra, może nie od razu... nie chce mi wejść Tibia.com i nie moge postaci zrobić. Edit2: re:down i nie tylko: Część Del'Toro się przeniosła na Titanię, nie wiem czy na jakiś krótki okres czy na stałe |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Fallen Angel
|
![]() Jeszcze troche i skończy sie to kolejną wojną... Trzeba by dobrze pozbyć się tych b***w i s********w.
![]() ![]()