|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wakacje coraz bliżej, w weekendy zdaje mi się, że już trwają. Niestety trzeba poczekać jeszcze niecały miesiąc. Aż miesiąc. W naszych głowach już rodzą się pomysły co do spędzenia tego czasu. Niestety większość z ludzi grających w tibię wyobraża sobie wakacje przed komputerem, przed tibią. Dlatego zachęcam was do wypisywania tutaj swoich pomysłów co do spędzenia wakacji. Może chociaż kilkoro z was oderwie się od tego blaszaka i przestanie dusić kolejną myszkę.
Moje koncepcje to:
Radzę też znaleźć sobie jakieś hobby np. gra RPG, koszykówka, kapsle – jak kto woli ![]() ------------------ @Kolutib/liado Bardzo się mylisz. Mam wielu kumpli, którzy nie widzą NICZEGO oprócz monitora, dlatego przez monitor próbuję do nich dotrzeć. @Dobo Lajtowy - oznacza do nabijania postów, czy całkowicie denny? Zakładając go miałem inne przesłanie. Przesłanie? No chyba coś takiego...
"Idź i wychędóż się sam!" Ostatnie Życzenie - A. Sapkowski Ostatnio edytowany przez Slajt - 29-05-2005 o 22:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Ja mam bogate plany ;)
*Wypady z dziewczyną, gdziekolwiek :p *Wyjazd na obóz wędrowny *Może się w kosza naucze grać ;) *Kupić rower i zabawa na hopkach ;) *Rowerem "do Powsina na kiełbaski", jak to pan w SkiTeamie powiedział :D *Imprezy *Piwo z kolegami *Nauka gry na gitarze *Siłownia ^^ *Wyjazd na kwatery do jakiegoś zadupia, monopolowy + jeziorko :P *popracowac troche, kasy nigdy za dużo :D *zapuszczanie włosów ;P *Osiedlowy grill co jakiś czas *Umeblować nowe mieszkanie *Koncerty - na Slayera mam już bilet, na Soulfly'a zarobie, Converge odwołany ;/ *Woodstock \m/ *gIejowo jeśli się uda... *Taka jedna mała decyzja z którą walcze już od dawna... Kald wie o co chodzi ;) Narazie to *chyba* tyle :P Lajtowy temat :p Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 29-05-2005 o 22:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() Temat zdeka głópi. Bo forumowicze to (w większości) nie małę dzieci które nie wiedzą że istnieje takie coś jak piłka itp. No ale można np:
-wpić sto kufli piwa i porzygać się -liczyć ziarnka piasku -patrzeć jak rośnie trawa -słuchać co w trawie piszczy -skonstruować przyssawke do burbatora Itd.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() heh ja to naprawde będe miał troche dziwne wakacje ale ważne jakie będą tego skutki bo mam działke nad jeziorem... w te wakacje będe stawiał fundamęty... a za rok lub dwa cały domek... potem 18-stka i chlanie 120 km od haty i rodziców
![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 4x
Skille: 7x/7x
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() gdy by nie to, ze przestalem grac w tibie, moje wakacje wygladaly by pewno tak - 5 h snu, 15 min jedzenie, toaleta itp 18.45min - gra w tibie, a na koniec wakacji cieszenie sie z ~90 master sorc i 1 miejsca w highscores....
a tak to pewno 3-6h warcraft, 6h sen a reszta to bardziej towarzyskie spedzanie czasu ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Strawhat Pirates
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Moje plany niesą jakies Mega Oryginalne ale... Lepsze niz 2 miesiące przed kompem:
* Namiot... Dziewczyny & Kumple... * Plaża... Morze... Dziewczyny... * Rodzina (mam rodzine troche "porozrzucaną w polsce) * Imprezowanie + "Ciut" Alkoholu ![]() * Wyjazd na wycieczke z klasą (Ostatnio rok z moją ukochaną klasa, trzeba zato wypić ![]() * Sie zobaczy ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Palladni - 30-05-2005 o 13:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Inferna
Poziom: 35
Skille: 72/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() oby tylko dotrwać do tych wakacji...
oby mieć tylko czas na przyjemności ![]() może być lipa... ![]() najważniejsze że się ciepło robi i można będzie odpocząć <miejmy nadzieję> |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Master Alucard
|
![]() No więc o ile operacja (za 2 tygodnie) niczego nie popsuje to to beda wspaniale wakacje.
A temat nie głupi tylko fajny ![]() Mam kolege, który non-stop gra na kompie i juz sie jara "woooow, całe wakacje bede gral, ale spoko bedzie..." - az mi go szkoda ![]() Apeluje: Ludzie! Przezyjcie te wakacje jak ludzie!! Nie zmarnujcie ich na komputer!! Są lepsze metody marnowania czasu!!!
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Strawhat Pirates
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Re Up: Zgadzam sie w 100%... Wole sie wstawic w towarzystwie znajomych niz siedziec 24/7 przy kompie, miec odciski na całym ciele (na siedzeniu w szczególności) i dusić się swieżym powietrzem... To taka vegetacja...
![]() |
#13 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Moje plany:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() ja mam zamiar wyjechać poza miasto(wioska z jeziorkiem, Krynica M. i może jescze gdzieś) i nie oddychać tymi spalinami... tylko świeżym powietrzem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Andrychów/Polska Posty: 69
Stan: Na Emeryturze
Świat: Solera
![]() |
![]() Moje wakacje jeśli nic temu nie przeszkodzi będą wyglądały tak:
@ Wycieczki rowerowe z kumplami @ Namiot @ Rzeka, basen, jezioro @ ~2h przed kompem dziennie ( też trzeba troche pograć ) I to by było na tyle,... może jeszcze coś wymyśle to dodam
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() czeelo.
Jak ja widze swoje wakacje? Ano sa dwie wersje - pesymistyczna i optymistyczna. Wersja pesymistyczna zakłada chodzenie przez pol wakacji do szkoly na zaliczenia, ale mysle, ze do wystawienia ocen (~2tyg) uporam sie ze wszystkimi zaliczeniami jakie mi pozostaly, takze bede mogl spokojnie wcielac w zycie ver. optymistyczna, ktora wyglada tak:
No, to tyle... a teraz lece do szkoly zaliczyc 2 sprawdziany, poki jeszcze moge ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic Niby wakacje sie jeszcze nie zaczęły, ale już sobie laskę na wakacje załatwiłem, już biegamy nad wodę powolutku, już nawet do kupowania karnetu na siłownię szykuję, ale mam jeden najważniejszy plan... Przebić 3k z TheCrims, czy podołam? : d. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Na poczatek - operacja (ale moze uda sie w czerwcu)
A po rehabilitacji - zabawa. Nie bede zbyt orginalny. Pozatym, nie lubie planowaych wakacji - lepszy jest spontan. Na bank beda szanty, rockowisko, jeziorko i dziewczyna. A co jeszcze - napewno biwak i suto zakrapiane biesiady prz muzyce Mandaryny z kumplmi, ktorzy przyjada ze studiow. A po wakacjach wolontariat ![]() Cichyma marzeniem jest powrot do gry w pilke w te wakacje - moze sie uda ![]() ![]()
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 30-05-2005 o 08:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Najpierw muszę zdać^^. I poprawić do wystawienia ocen 2 przedmioty ;p. No ale jak już zdam to:
* Wyjazdy z kumplami na rowerach za miasto *Parkour na mieście [może się uda jakiś filmik nakręcić ;]] *Jakieś ognisko.. *Pożądny trening ld metodą mild xD *Granie w tibie ofcoz *W końcu nauczyć się backflipa ;[ Di end. Zapowiada się super ciekawie xD.
![]() Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 30-05-2005 o 08:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Nieobecny.
|
![]() Ohoho, może troszke tego będzie, ale chyba nie tyle co Dobo miał... zobaczmy :>
|
![]() |
![]() |