|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Imię: Elites Hunter
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 26
|
![]() Pewnie duzo bylo takich tematow ale ja z nich nie wyczytalem najwazniejszego dla mnie.Zabilem huskiego
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() To ma znaczenie tylko jesli masz wykonany Qwerst ,,Barbarian Test" I tylko na terenie svargrond. Jesli zabijesz takiego pieska z wykonanym tym qwerstem i na terenie swargrond bedziesz musial zaplacic grzywne w wysokosci 150gp za kazdego zabitego psa, inaczej zaden z NPC Svargrond nie bedzie chcial z toba rozmawiac. Zapuacisz chyba u wlasciciela zaprzegu w /\ czesci Svar. Jest to NPC Iskan.
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() po pierwsze gadałem z tym typkiem i nic. po drugie do kogo i CO mam powiedziec. po trzecie nie jestem pewien czy mam caly barbarin qlest zrobiony mam 3 misje i we wszystkich complete
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2008
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
|
![]() barbarian test to właśnie te 3 misje..
powinno być wytluszczone, co masz napisać, jak nie ma, to spróbuj coś w rodzaju husky, dog itp... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Musisz iść do tego npc od Barbarian Test i z nim pogadać
bodajże tak: Hi Crime Yes (i to jest chyba 1k a nie 150gp) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() popierwsze nie mam chyba ukonczonego barbariana bo nie pisze przy ice island(quest) completed tylko przy tych 3 misjach, po drugie znow to nie dziala probowalem, wogule ktos juz placil za zabicie huskiego bo wy chyba se to wszystko wymyslacie
ps .: huskiego zabilem w czasie ostatniej misji zanim ja ukonczylem xD Ostatnio edytowany przez Huntersnoop - 27-10-2008 o 14:50. Powód: przypomnialo mi sie cos |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() no to chyba nie zapłacisz. ja zabilem 2 husky i zaplacilem , niestety.. nie wiedzialem ze sie placi
btw. sam "se" wymyslasz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
barbarian test to są pierwsze trzy misje, które zawierają się w ice island quest Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() ale teraz zaden npc ze svar nie chce ze mna gadac i nawet nie moge wejsc do portalu zeby zostac mieszkancem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() zobacz czy skonczyles barbarian testa ew u iskana zaplac za te husky
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() ile mam razy mowic zaden npc w svar nie gada ze mna i jak mowisz u kogo mam zaplacic to dodaj jeszcze co mam dokladnie powiedziec,
i oto chodzi ze w misji barbarin test quest zabilem juz mamuta i wszystko tylko nie wyjsnilem tego svenowi bo przed tym zabilem huskiego i sven juz nie cchcial ze mna gadac (ale na wszystkich misjach barbarin test questa w zakladce questy mam completed) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2008
Imię: Silwer Hawk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Deathzone
Świat: Celesta
Poziom: 62
Skille: 73/70
|
![]() Idziesz do Iskana i mówisz.
Hi Passage i wtedy musisz miec przy sobie kase on ci cos powie a ty mowisz ok i sprawa zalatwiona (ja tak mialem xD) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2008
Imię: Silwer Hawk
Gildia: Deathzone
Świat: Celesta
Poziom: 62
Skille: 73/70
|
![]() Nie. Kase dajesz Iskanowi przy psim zaprzęgu. Musisz miec przy sobie 1.5k Przynajmniej ja tak mialem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() dobra juz wszystko zalatwilem. dzieki ze odpisywaliscie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2007
Lokacja: B-B
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Montharon
Gildia: Silverin
Świat: Candia
Poziom: 170
|
![]() Ubiłem celowo husky, żeby odpowiedzieć wszystkim osobom zakładającym tego typu tematy.
10:20 Sir Montharon [98]: hi 10:20 Sirik: LONG LIVE JARL SVEN, THE YOUNGER! 10:21 Iskan: I was told you have been killing huskies here in Svargrond! Never do that again, okay? They are precious animals for us. Give me 500 gold and I will forget that incidentwithout telling it to Jarl Sven. Okay? 10:21 Sir Montharon [98]: yes 10:21 Iskan: Alright, we are even! Wszystko jasne, wiec temat do zamknięcia ![]() |
![]() |
![]() |