|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Na pewno zwiększą... pytanie brzmi raczej czy czas czekania da się policzyć w miesiącach czy trzeba będzie w latach... Ale zdecydowanie szybciej jest szansa na nowe pacc tereny (przecież nie będą się wysilać dla tych na których nie zarabiają).
Edit: @Matheous, Acid Drink: macie rację, nie pomyślałem o czymś takim jak reklama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
![]() |
![]() Nie sądzę, żeby powiększyli mapę. Po ostatniej aktualizacji jedyna widoczna zmiana to jedynie Party Mode
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jagger the fourth
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
![]() |
![]() Uwierz mi, ze powiekszenie mapy tibii to nie taka znow latwizna. Dlatego najprosciej jest wlaczac co raz to nowsze swiaty do gry, by nie bylo zbyt ciasno.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Buuuuu
|
![]() Mapy zwiekszaja co jakis czas, w czasie ostatnich update przedewszystkim urozmaicali juz obecne mapy (tzn pod Ghostlan kiedys nic nie bylo, czyli dodali jaskinie).
Podobno pierwsza mapa (wersja 1.00) miala mniej niz 100 na 100 kwadratow, a obecna ma albo 1200 albo 2000 cos (zainteresowanych dokladnymi wymiarami odsylam do histori tibia na tibia.com). Tak w sumie to zostalo jeszcze troche miejsca na obecnej mapie na wyspy, wiec pewnie kilka nowych terenow jeszcze bedzie w zakresie obecnej mapy zanim zostanie ona poszezona.
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 03 2004
|
![]() A ja myśle że będą takimi wesołymi mikołajkami i zrobia nowe tereny tylko dla niepłacacych HIHIHIHIH
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Heej heej pamietajcie ze im bardziej FACCom podoba sie tibia, tym wieksza szansa ze wykupia PACCa! A wiec jesli urozmaica tereny dla FACC to tak ich uzaleznia ze wykupia PACCa i zaczna placic
![]() Takze FACCi-NIE TRACMY NADZIEI! I poamietajcie-watpliwe jest, zeby nagle dodali jakis nowy cypel na wschodzie Tibii no nie? Beda dodawac stopniowo, po 1 czy 2 kwadraty, ze nawet poczatkowo nie zauwazymy... I DOBRZE ![]()
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() Cytuj:
dostaja kase za popularnosc gry Mysle ze poszezanie mapy narazie niemasensu poniewaz jest jeszcze mnustwo niezagospodarowanej przestrzenii. Moim wielkim mazeniem jest zeby sprowadzili vampiry na kontynent ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Imię: Ulfgar Lionseul
Profesja: Elite Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 112
![]() |
![]() hmmm Tibia cała powinna być tylko dla Pacc...
Cip team zwiększa stopniowo Mapę Tibii i jak widać miejsca dla facc i dla pacc są powiększane. |
![]() |
![]() |