|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Co byście zrobili gdybyście mieli 145 życia??
Bo ja nic nie zrobiłem i mnie zabili jednym strzałem przez przypadek w mieście. Poszdłem do sklepu a tu nagle........ facet puszcza gfb.......... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() zeczywiscie poniosles wielkie straty materialene ale co zrobisz jiechcesz zeby cie zabijali to idz na serv pvp
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Straciłem mało wiem , ale to dla mnie dużo!
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() ostro to co majom powiedziec ludzie (np. muj kolega 49 master sorcer) kturzy przez przypadek trafili na czyjs ue??
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Masz racje!! 8) Musze to szybko odrobic i kupic sobie d-hammera
|
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2003
|
![]() ..nazywa glupota, raz milem takze taki przypadek, fumfle sobie testowali UE, tylko niewiedzli ze obok w kaciku siedzi taka szara myszka jak ja... I co?? pokazalo sie zaklecie, a mi na ekranie U are dead. Tak czy siak, jak to bylo mowione juz nie raz, smierc i PK to nieodlaczny element tej GRY!
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Bravo!! W końcu ktoś mnie zrozumiał. To wyglądało troche śmiesznie. Przychodze do sklepu ze 145 hp sprzedac helmeta, i widze ze sie biją nba rynku , w pewnym momencie gościu puscił gfb i you are dead.
Normalnie 150 mi zabrało!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: W Piekle
Stan: Niegrający
Imię: Pacyfikator
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Hibernia
Poziom: 112
Poziom mag.: 66
|
![]() hmm 150 hp z gfb na 68 lvlu?
to chyba troche za duzo - czy moze to norma na maga bo w sumie dziwne - potworka za 300 by bil 1 bfb??? |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Nie wiem co to było ale były ognie i było tego duzo a mi zadało 150 obrazen bo inaczej bym nie zginal bo ialem 145 zycia
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() po 1. nie gfb tylko UE
![]() po 2. niewiem czy dobrzee zrozumiałem, miałeś 145 hp a zabrało ci 150 ;/ coś mi tu niepasi (a możę jakoś dziwnie przeczytałem) po 3. edytuj posta :rolleyes: |
![]() |