|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
![]() |
![]() Ludzie mam problem jak się loguje na serw to wszędzie gdzie powinno byś trochę ciemno są taki czarne ciemne plamy tzn. takie biało czarne a w dodatku jak zjeżdżam na dół ekranu rolka w myszce cos obraz się nie przesuwa tylko tak jakby przeskakiwał i to jest baaaardzo wkurzające kumpel mówi ze trzeba tam jakąś opcje z jakimiś efektami świetlnymi zaznaczyć i to może pomorze, ale ja mam do was to pytanie plx o szybka odpowiedz. Mam nadzieje ze wrzuciłem to do dobrego tematu
![]() to prosze jest zdjecie tego problemu http://vizjereia.w.interia.pl/help.PNG eq itd. zostały zamazane żeby się za bardzo nie ośmieszyć i byłbym wdzięczny gdyby nie było postów typu "załatw sobie makro na światło to nie będzie problemu FRI ITANS PLZ" Ostatnio edytowany przez vizjereia - 05-06-2005 o 14:50. Powód: link,orty itd. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() To czemu nie zrobisz jak kolega Ci radzil?
Menu > Graphics > Advanced i postaw "ptaszka" przy "Show Light Effects". Ps. W jezyku polskim sa takie rzeczy jak znaki interpunkcyjne. Uzywaj ich - pomagaja czytac. Ostatnio edytowany przez Polinik - 05-06-2005 o 00:39. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Polin ma rację... Mogłeś to trochę staranniej zamazać, a posta staranniej napisać. Ale to jeszcze nic, na jednym forum widziałem 532(Nie wiem po co, ale liczyłem
![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Śląsk
Imię: Amrod Arcamenel
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 70+
|
![]() Wedlug mnie jest to spowodowanr tym, ze masz zbyt slaba karte graficzna, poniewaz sam mam bardzo kiepska. Ale niedawno dokrylem pewien patent. Ustawilem karte graficzna na 16 bitow i od razu pomoglo.
![]() |
![]() |