|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() 1)Dla maga Venore czy Abdendrel?
2)Jak jestem w Carlin to gdzie jest gildia czarodziejuw i jakie czary kupić na początek? 3)co zrobić żeby mlvl wzrósł? Co mam powiedzeć rzeby kupić czar . Hi i co potem Ostatnio edytowany przez Taki siaki mag - 06-06-2005 o 13:30. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: wawa
Stan: Na emeryturze
Imię: sherrie
Profesja: Paladin
Gildia: Fire-Birds
Świat: harmonia
Poziom: 18
Skille: 52/41
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() 1) venore, w ab prawie nie ma czarów ;/
2) nie wiem 3) musisz rzucać zaklęcia i tym samym spalać manę. na każdy koleny magic lvl potrzebna jest większa ilość spalonej many. nie wiem, czy się jasno wyraziłam, jakby coś to pisz na PW=P
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2.Patrz: http://www.tibia.pl/map.php?map=carlin podpunkt M. 3.Musisz spalać mane (tzn musisz mieć czar i go używać. 4.Żeby kupić czar musisz: a)Powiedzieć Hi lub Hello. b)Spells i potem wybierasz dla jakiego magic levela c)Nazwa czaru. Przykład rozmowy: Hi,spells,light Proste,czyż nie ?
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Najpierw "hi", następnie "spells". Teraz sprzedwca spyta się o ilu poziomowy (od którego mlvl można używać) czar ci chodzi. Wpisujesz określoną cyfrę. Następnie wpisujesz nazwę czaru, który cię zainteresował np. "Heavy magic missile" i mówisz "yes". Prawda, że proste?
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mavina-Czarodziejka
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dark Angels of Destiny
Świat: Astera
Poziom: 23
Skille: 19/22
Poziom mag.: 37
|
![]() 1. Venore
2. Gildia czarodziejów w Carlin znajduje się nad sklepem magicznym tam gdzie się kupuje blank runy. Na poczatek przyda Ci się czar Utevo Lux ( Swiatlo ),Exura (Lekkie Leczenie ) 3.Robić dużo run jesli jestes druidem ( U druida najwazniejszym skillem jest magic level najlepiej jest jesli bedziesz robil duzo run na ktore zuzywa sie duzo many). Aby magic level wzrosl szybko mozesz kupic mana fluidy ( Mozesz je nabyc w sklepie magiczyn 1 mana fluid = 100 gp) Ktore beda zwracac blyskawicznie Twoje punkty many i bedziesz mogl robic szybciej runki ![]() Aby kupic czar musisz powiedziec >Hi >Spell >(Nazwa czaru np. Light) ![]()
#6 |
Zbanowany
|
![]() Dzięki za odp.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
A tam druid ja mag jestem . A jak o Ab'Dendriel sie gadka toczy to jak przejść przes ten labirynt , co pare kroków jest tam jakieś zielsko przez kture nie morzna przejść. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() musisz mieć maczete
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A zeby przejsc przez labirynt musisz kupic maczete, pod dp w ab jest sklep ze sprzetem sprawdz na tibia.pl jak wejdziesz w mapke ab to tam masz podana droge przez labirynt.
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
|
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() Gdzie expić w Carlin i okolicach bo ni wiem.
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Zobacz mapę na www.tibia.pl. Mapa respawnu. tam jest wszystko opisane. Powodzenia.
|
![]() |