|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Mam bardzo dziwny problem, ktory wzial sie niewiadomo skad... otoz ostatnio jak klikam na mapie, to gosciu zamiast isc we wskazane miejsce, idzie w przeciwne, w ogole nie dziala mi odnajdywanie drogi! Czy ktos spotkał się już może z takim problem i wie o co biega? ( już reinstalowałem Tibię i ni epomogło :/ )
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() a moze droga gdzie chciales isc byla zablokowana?-.-
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Oczywiście. Jeżeli na twojej drodze jest jakakolwiek przeszkoda ( Trzcina, Parcel, Skrzynka itp ) To Komputer szuka jak najszybszej drogi dojścia we wskazane miejsce, omijając blokade.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Ja niestety tez tak mam. Na drodze nie stoją żadne przeszkody bo jak idę strzałkami to nic nie napotykam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Ej, ja nie jestem noobem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Białystok
|
![]() Ja mam trochę inny problem... jak oznaczam jakieś miejsce na mini mapie (set mark), opcja ta pojawia się w zupełnie innym miejscu niż kliknąłem. Nie wiem, może to normalne...
Nowa postać z pacc przez tibia.pl(bicie guardów i blokowanie smoków może się znudzić)! Teraz mam sorca. Mam 9 pkt karnych za za długi podpis(Wcześniej),ale chciałbym przypomnieć,że: Uzytkownik nie ma za długigo podpisu- Użytkownik w sosób obszerny afiszuje swoją osobę |
![]() |
![]() |